:

:

:

Kadir Sertel Otcu, “Tarsuslular Sizleri ve Tarsus’u Hayatım Boyunca Gönlümde Taşıyacağım

Kadir Sertel Otcu, “Tarsuslular Sizleri ve Tarsus’u Hayatım Boyunca Gönlümde Taşıyacağım
Tarih: 10 Şubat 2024 Cumartesi 11:41
Kadir Sertel Otcu, “Tarsuslular Sizleri ve Tarsus’u Hayatım Boyunca Gönlümde Taşıyacağım
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
 Tarsus’un sevilen Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, 2 Eylül 2019 tarihinde başladığı görevinden 27 Ocak 2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Bursa Vali Yardımcılığı görevine atanmasının ardından, bugün itibariyle Tarsus’tan ayrıldı. Otcu’nun veda ettiği Tarsus Kaymakamlığı binası önünde al bir vedalaşma programı düzenlendi.
Veda törenine, kurum müdürleri, basın mensupları, dernek başkanları ve üyeleri ile kaymakamlık çalışanları büyük ilgi gösterdi. Kaymakam Otcu, Tarsus’ta geçirdiği süre boyunca yaptığı hizmetlerle ve samimi yaklaşımıyla herkesin takdirini kazanmıştı.
Ve son söz olarak Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, şunları söyledi:
“Yaklaşık 4 yıl 5 aydır görev süremi tamamlayarak güzel Tarsus’tan Tarsuslulardan ayrılıyorum. Tarsus’ta çok güzel günlerimiz geçti, çok güzel insanlar tanıdım. Çok güzel olaylara şahit oldum.
Ben mutlu ve mesut olarak buradan ayrılıyorum. Söyleyecek çok söz var ama ben Büyük Atatürk’ün sözleriyle veda etmek istiyorum:
“Tarsuslular ! Sizleri, Tarsus’u hayatım boyunca gönlümde taşıyacağım!” ifadelerini kullandı.
Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu İçin Veda Programı Düzenlendi
Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Bursa Vali Yardımcılığı görevine atanması dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri tarafından veda yemeği düzenlendi
Yemeğe, Tarsus’taki çeşitli kamu kurumlarının yetkilileri ve işbirliği içinde çalıştığı diğer kuruluşların yöneticileri katıldı. Katılımcılar, Kadir Sertel Otcu’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni görevinde başarılar dilediler.Yemekte, Tarsus halkının gösterdiği ilgi ve sevgi de vurgulandı. Kadir Sertel Otcu, katılımcılara duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tarsus’ta geçirdiği süre boyunca kurduğu güzel dostlukları ve işbirliklerini unutmayacağını belirtti. Yemeğin sonunda, hatıra fotoğrafı çekilerek veda etkinliği son buldu.
Bu haber toplam 201 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 9