:

:

:

Jandarma Komutanı’ndan Ziyaret

Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’a iade-i ziyarette bulundu.
Tarih: 4 Ekim 2019 Cuma 11:22
Jandarma Komutanı’ndan Ziyaret
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, bir süre önce atanan Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu’nu konuk etti. Tarsus geneli, kent sorunları ve çözüm önerileriyle ilgili konuların görüşüldüğü ziyarette Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu, Tarsus’un dinamik bir yapısının olduğuna dikkat çekerek, şehrin güvenliğinin en üst düzeyde sağlanması için tüm kurum ve kuruluşların işbirliği içinde hareket etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak da ziyaretlerinden dolayı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu’na teşekkür ederek, kentin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda canlanması için oda olarak çeşitli kurumların da işbirliğiyle çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Ekim ayının son haftasında düzenlenecek 3.Tarsus Gastronomi Günleri hakkında da bilgi veren Başkan Koçak, bu tür aktivitelerle Tarsus’a dışardan konuklar çekmeyi ve tanınırlığına katkı sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Bu haber toplam 417 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2