:

:

:

İYİ Parti’nin Kongresi Pazar Günü Yapılacak

Başkan Daniyel Mercan, “Partimizi Daha da Güçlendireceğiz”
Tarih: 10 Mart 2020 Salı 08:44
İYİ Parti’nin Kongresi Pazar Günü Yapılacak
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Daniyel Mercan, Cumhuriyetin kurucu değerlerini savunan, milliyetçi ve demokrat çağdaş muhafazarkar anlayışı esas alan siyasi bir parti olduklarına vurgu yaptı.

Tarsus’ta son bir yılı aşkındır halkla bütünleşerek, İYİ Partiyi temsil noktasında en yükseğe taşımaya çalıştıklarını ve bu mücadelelerine devam edeceklerini ifade eden Başkan Daniyel Mercan, İlçe Başkanlığına yeniden aday olduğunu söyledi.

İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanlığı yöneticileri ile birlikte gazetemizi ziyaret eden İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Daniyel Mercan, Yazı İşleri Müdürümüz Emre Geçim ile görüştü.

Partilerinin 2.olağan kongrelerini 15 Mart Pazar Günü saat:10.00’da Aşiyan Düğün Salonunda gerçekleştireceklerini etti.

“Partinin başkansız ve yönetimsiz kaldığı zor günlerde partimiz İYİ Partiyi, partili arkadaşlarımızın desteği ve Genel Merkezin oluru ile göreve atanarak, sahiplendik.

Partimizi her alanda temsil etmeye çalıştık. Partimiz iki yıllık sürecine karşın 40 yıllık siyasi partilerin tecrübesini kazanmış durumdadır.Bu tecrübe anlayış kongreler ile daha da güçlenecek ve ileri safhalara taşınacaktır.

Partimiz ülkemizde  güçlendirmiş ve iyileştirilmiş parlamenter sistemi tekrar ülkemize kazandırarak, şu an ülkemizi çıkamaza sokmuş, mevcut tek adam rejimini demokratik bir şekilde ortadan kaldırmak için mücadelesine halkımızın desteği ile devam edecektir.

Bizde Daniyel Mercan olarak geçmişte muhtarlık, Muhtarlık Dernek Başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeliği ve Tarsus Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği seçilmiş bir Tarsuslu olarak Tarsus halkına bir çok hizmetlerde bulunduk.Partimizin delegeleri zor dönemde atanmış olduğumuzu ve partimizi sahiplendiğimizin bilincindedir.

Seçilmiş bir başkan adayı olarak bizleri tercih ederek, partimizi güçlendireceklerdir. Partililerimizi Pazar günü yapılacak olan kongremize davet ediyoruz” diye konuştu. 

Bu haber toplam 5083 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2