:

:

:

İYİ Parti Tarsus Belediye Başkanı Adayı Esin Erkoç’un, Kahve Toplantısı Büyük İlgi Gördü

İyi Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mimar Esin Erkoç, seçim çalışmaları kapsamında davet edildiği Şehitishak mahallesinde miting havasında karşılandı.
Tarih: 4 Mart 2019 Pazartesi 11:28
İYİ Parti Tarsus Belediye Başkanı Adayı Esin Erkoç’un,  Kahve Toplantısı Büyük İlgi Gördü
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Coşkulu ve heyecanlı bir kalabalık tarafından karşılanan mimar Esin Erkoç, burada vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

“Tarsus’a hanım eli değecek” sloganı ile yola çıkan İyi Parti adayı Esin Erkoç, buradaki muhteşem kalabalık tarafından “Adayımız Esin, Başkanlığı kesin” tezahüratları ile uzun süre alkışlandı.

 Kompeti ve havai fişeklerin gökyüzünü renklendirdiği ve aydınlattığı Şehitishak mahallesindeki toplantıda ilk sözü İyi Parti Tarsus İlçe Başkanı Daniyet Mercan aldı.

İlçe başkanı Daniyel Mercan, “80 milyon vatandaşımızın yaşadığı bu güzel ülkede, maalesef 25 milyon vatandaşımız sosyal yardımlaşma üzerinden yardım alarak hayatlarını sürdürüyor dedi. Tarımı, Ekonomiyi esnafı bitirenler bugün, sanki yıllardır bu ülkeyi kendileri yönetmiyormuş gibi davranıyorlar. Tarsus Belediye Başkan adayımız sayın Esin Erkoç, vizyonu ile bu kenti inşallah daha çağdaş bir hale getirecektir. Biz buna inandık yola çıktık, görüyorum ki bu coşkuyu ortaya koyan siz değerli vatandaşlarımızda inanmış,” dedi.

 Daha sonra konuşma yapacağı alana davet edilen ve yoğun kalabalık nedeniyle mikrofana sloganlar eşliğinde gelebilen İyi Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç, “Evet, Tarsus artık değişim için her yerden kıvılcım almaya başlamış. Şu muhteşem görüntünüz, bize verdiğiniz bu olağanüstü desteği görmek istemeyen gözlerin, hatta bizleri zayıf gösterme gayretinde olanların şuan kulaklarını parçalıyorsunuz. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç, “Tarsusun en büyük sorunu işsizlik, üreten bir toplum olmamız lazım derken, bizleri tüketen bireyler konumuna getirdiler. Belediye başkanlığını önce Allahın izni sonra sizlerin desteği ile aldıktan sonra, topyekün bu kentte birlikte çalışarak Tarsus’umuza vefa borcumuzu ödeyeceğiz. Çalışmak zorundayız, çünkü Tarsus dünyayı kendine çekecek tarihi ile, bir yanı deniz, bir yanı Toros Dağlarının eşsiz güzelliği ve havası ile dururken, maalesef git gide kendini kapatan bir şehir haline geldi.

Bu kenti hem yurt içinden hemde yurt dışından binlerce turistin ziyaret edeceği duruma getireceğiz.

Eğer hükümet fabrikalar kurmuyorsa, bizde bacasız sanayi dediğimiz alanlarda Tarsusu ayağa kaldıracağız. Bu imkan Tarsus’ta tarihi ile vardır. Bu imkan Eshab-ı Kehf’i, Hz. Danyal’i, St Paul’u ile vardır.

Her inancın kesiştiği, kardeşliğin ön planda olduğu Tarsusu dünyaya açmak zorundayız ve bunu İyi Partili kadrolar ve Belediyeler ile başaracağız diyen Belediye Başkan adayı Mimar Esin Erkoç, konuşmasından sonra vatandaşların cep telefonları ile fotoğraf ve selfi çektirme isteklerini kırmayarak yüzlerce kişiyle fotoğraf çektirdi.

Bu haber toplam 7402 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3