:

:

:

İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

İyi Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Mimar Esin Erkoç, dur durak bilmeden, Tarsus mahalle ve merkezinde vatandaşlarla buluştu.
Tarih: 12 Şubat 2019 Salı 11:22
İYİ Parti Tarsus Belediye Başkan Adayı Esin Erkoç, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Hafta sonu İlçe yöneticileri ile Karadirlik, İbrişim, Çevreli ve Hacıhamzalı mahallerini gezen İyi Parti Tarsus Belediye Başkan adayı Esin Erkoç, buralarda da yoğun ilgi ile karşılandı.

Tarımda yaşanan gübre, mazot, ilaç ve diğer harcamaların köylünün belini büktüğünü ve sıkıntıları dile getiren çiftçilerimizin maalesef sesini duymayan iktidar tarafından kaderine terk edildiğini ifade eden Erkoç’a köylüler

“gel bacım, sesimiz ol başkanımız ol” sözleriyle destek sözü verdiler.

Başkan adayı Erkoç, “sizlerin dile getirdiği bu konuları Ankara duymuyormu, bal gibi duyuyor, ancak duymazdan gelerek sizi kaderinizle baş başa bırakıyorlar.

Biz bu göreve geldiğimizde Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in çiftçilere yönelik çözüm yollarını biliyorsunuz, bunu başaracak ve Türk çiftçisi hak ettiği emeğinin karşılığını alacak. Bizlerde sayın Genel Başkanımızın verdiği güçle yerel iktidar olarak size neler sağlayacağımızı planladık, bunları sizlere sunacağız ne çiftçinin, ne ülkenin nede Tarsusun kaybedecek zamanı yok “ dedi.

İyi Parti Tarsus Belediye Başkan adayı Esin Erkoç daha sonra Tarsusta bir alış veriş merkezinde yaklaşık bin kişinin elini tek tek sıkarak “değişime davet etti”

Esnafların ve Çalışanların başkan adayı Esin Erkoç’a ilgisi görülmeye değerdi.

Bu haber toplam 7704 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 4