:

:

:

Elvan, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Seçim çalışmaları kapsamında Anamur, Bozyazı ve Aydıncık ilçelerini ziyaret eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, vatandaşların büyük ilgilisiyle karşılandı.
Tarih: 26 Ekim 2015 Pazartesi 09:13
Elvan, Seçim Çalışmalarına Hız Verdi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

İlçe girişlerinde yüzlerce araçlık konvoylarla ve vatandaşların büyük teveccühü ile karşılanan Elvan, STK'lar, muhtarlar ve partililerle bir araya gelerek Mersin’e ve ilçelerine AK Parti hükümetinin yaptığı icraatları ve yapacak olduğu hizmetleri anlattı.

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, seçim çalışmaları kapsamında Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçelerini ziyaret etti.

 

İlçe girişlerinde yüzlerce araçlık konvoy ve vatandaşların büyük teveccühü ile karşılanan Elvan, STK'lar, muhtarlar ve partililerle bir araya gelerek Mersin’e ve ilçelerine AK Parti hükümetinin yaptığı icraatları ve yapacak olduğu hizmetleri anlattı.

 

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Elvan, burada iş adamlarının sorunlarını dinleyerek çözüm konusunda gerekli yerlerle irtibata geçerek anında çözüm üretti.

 

 Aydıncık ve Bozyazı'da vatandaşlara seslenen Elvan, 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

 

Kendisinin de bir Yörük çocuğu olduğunu ifade eden Elvan, Mersin'den milletvekili adayı olmasının görev gereği değil hizmet amacıyla olduğunun altını çizdi.   

 

"TÜRKSAT 4B UYDUSU TÜM DÜNYAYA HİZMET EDECEK"

 

Türkiye'den KKTC'ye Su Temini Projesi'nin geçen hafta açılışının yapıldığını ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) içme suyunun götürüldüğünü hatırlatan Elvan, "Bu büyük projenin yanı sıra, birkaç gün önce TÜRKSAT 4B uydumuzu uzaya gönderdik. Şu anda da kendi uydumuz TÜRKSAT 6A'yı inşa ediyoruz. Bizim 4B uydumuz sadece Türkiye'ye hizmet etmeyecek. Dünyanın dört bir yanına, Afrika'ya, Orta Doğu'ya, Avrupa'ya ve Asya'ya hizmet verecek kapasitede. Diğer taraftan yine Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın katılımıyla İstanbul'da birkaç gün önce sadece Türkiye'nin değil dünyanın en önemli projelerinden birisi olan 3. havalimanının finansman anlaşmasını imzaladık. 150 milyon yolcu kapasitesine sahip bu havalimanı, sadece Türkiye'mizin değil, dünyanın en büyük havalimanı olacak. 2018 yılının ilk çeyreğinde hizmete girecek olan bu havalimanı, sadece Türkiye'ye değil, tüm dünyaya hizmet edecek. Havacılıkta dünyanın en önemli transit merkezlerinden birisi olacak. Yine çok sayıda devasa projeyi ülkemiz için gerçekleştirdik" diye konuştu.

 

"AK PARTİ'NİN İKTİDARA GELMESİ LAZIM"

 

1 Kasım seçimlerinde bir anlamda Türkiye'nin istikametinin ortaya çıkacağını vurgulayan Elvan, 1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, Türkiye'nin önünün açılması için AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesinin önemli olduğunu söyledi. 7 Haziran sonrası koalisyon kurulması için çalışmalar yaptıklarını belirten Elvan, "Ancak bir hayırcı var. Onu siz çok iyi biliyorsunuz. Biz, teşkilatlarımıza ve vatandaşlarımıza 'AK Parti'nin kiminle koalisyon yapmasını istersiniz' diye sorduk. Ağırlıklı olarak 'MHP ile koalisyon yapabiliriz' denildi ama Sayın Bahçeli, ne teşkilatlarının dediğine ne de MHP'ye destek verenlere baktı. 'Hayır, hayır, hayır' dedi. Bizimle koalisyon yapmak istemedi. CHP'yi siz zaten biliyorsunuz. Onu anlatmama bile gerek yok. Koalisyon kurma imkanımız olmadı" ifadelerini kullandı.

 

"AK PARTİ'NİN YAPTIĞI HİZMETLER SAYMAKLA BİTMEZ"

 

Yaptığı konuşmalarda AK Parti iktidarlarında yapılan hizmetlere de değinen Elvan, AK Parti'nin yapmış olduğu hizmetleri saymanın mümkün olmadığına dikkat çekerek, birkaç tanesine şöyle örnek verdi; yapımı devam eden ve kısa sürede bitecek olan 150 yataklı Anamur şehir  hastanesi, şu anda açılma aşamasında olan Anamur Gümrük Müdürlüğü, Yapımına 2016 yılında başlanacak olan Anamur yeni limanını, İhalesi 23 kasım 2015 saat 15.00 da yapılacak olan Anamur ve Bozyazı’yı da kapsayacak olan kapalı devre sulama sistemini, yeni güzergahla Anamur Ermenek arasının 1 saat 10 dakikaya indirileceğini, Ermenek-Karaman, Karaman-Konya arasının 2 saate düşürülerek Anamur’dan  Konya’ya 3 saatte varılabilecek olduğunu, Ören TOKİ Konutları ile sanayi kavşağı arasının sıcak asfalt ve kaldırım işinin hızla devam ettiğini, en kısa zamanda biteceğini söyledi.

 

Elvan ayrıca Anamur sahilinden KANAL A televizyonunda canlı yayın konuğu olarak, seçim çalışmalarını ve ülke gündemini değerlendirdi.

 

Bu haber toplam 8688 defa okunmuştur.
Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1