:

:

:

Eğitimin Ana Öğesi İnsan

Tarsus’ta İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Bir araya Geldi
Tarih: 11 Şubat 2019 Pazartesi 10:01
Eğitimin Ana Öğesi İnsan
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, “Eğitimin ana öğesi ve baş öznesi insan’ olduğunu söyledi.

Mersin İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı, İl Millî Eğitim Müdürü Adem Koca başkanlığında,  Tarsus’ta gerçekleştirildi.

Ashabı Kehf Mesleki ve Teknik Lisesi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Emre Duru İl Milli Eğitim Şube Müdürleri; Mehmet Akyol, Ahmet Türkkan, Muhammet Çiftçi, Ali Uzun, Erol Özdemir, Necip Tokyay, Mükerrem Ekinci, Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Müdürlüğümüz Şube Müdürleri katıldı.

Toplantı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin’in yaptığı açılış konuşması ile başlayarak ilçemizde yapılan eğitim faaliyetleri, yürütülen etkinlikler ve proje çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ardından toplantıda bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, “Eğitimin ana öğesi ve baş öznesi insan’ olduğunu vurgulayarak 2023 Eğitim vizyonuna ulaşmak için eğitim kurumları olarak çalışmamız, emek vermemiz gerektiğini belirtti. 

Konuşmaların ardından toplantı, gündem maddeleri tek tek ele alınıp değerlendirilmesi ile devam etti.

Gündem maddelerinin değerlendirilmesinin ardından şube müdürleri söz alıp sorumlu oldukları bölümlerle ilgili yürütülen iş ve işlemler hakkında bilgi verdi.

Yapılan toplantının sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, toplantıya katılan İlçe Milli Eğitim Müdürlerine teşekkür ederek iyi dilek ve temennilerde bulunmasının ardından son buldu.

Bu haber toplam 7432 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2