:

:

:

Dereceye Giren 11 Öğrenciye Ödül Verildi

Gödekmerdan, “Eğitimde Başarı Çıtamız Hızla Yükseliyor”
Tarih: 26 Temmuz 2009 Pazar 23:50
Dereceye Giren 11 Öğrenciye Ödül Verildi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus’ta Orta Öğretime yerleştirme puanına göre ve ÖSS sonuçlarına göre ilk 1000’e giren 11 öğrenciye Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğünce altın ve kitap armağan edildi.

 Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Kaymakam Mehmet Gödekmerdan Tarsus’un eğitimde daha büyük başarılara imza atacağına inandığını belirterek, ‘’Tarsus’ta eğitimde başarı çıtamız hızla yükseliyor. Tarsuslu olup, kent dışındaki okullarda eğitim görüp dereceye giren başka öğrencilerimizde var ama biz sadece Tarsus’taki okullarımızda okuyan öğrencilerimize ödül veriyoruz’’ dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı, Tarsus’ta 70 bin öğrencinin eğitim öğretim gördüğünü, bunun 4 bin 800’ünün SBS sınavlarına girdiğini, ÖSS sınavlarına ise Tarsus’tan 8 bin öğrencinin girdiğini belirterek, ‘’ÖSS’de ilk bine 8 öğrencimiz, SBS’de ilk bine 3 öğrencimiz girmiştir. Tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve ailelerini yürekten kutluyorum’’ diye konuştu.

Orta Öğretim yerleştirme Puanına göre ilk bine giren öğrencilerden Sadık Eliyeşil İlköğretim okulundan Halime Betül Usta, Özel Çağ ilköğretim okulundan Sıla Esen ve Çukurova İlkem Kolejinden Emre Aslan ile ÖSS’de ilk bine giren Ayhan Bozpınar Anadolu lisesinden  Ümit Kurt, Rauf Belge, Melek Zeynep Gücük, Akdeniz lisesinden Kerem Yürekli, Özel Çağ Koleji Fen lisesinden Aydan Çağlar, Amerikan Kolejinden Ömer Faruk Aşlamacı, Abdulkerim Bengi Anadolu lisesinden Elif Gözübüyük ve Alev Tıbık’a Kaymakam Mehmet Gödekmerdan ve Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı tarafından çeyrek altın ve kitap verildi.


Bu haber toplam 1049 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2