:

:

:

Demokrasi Mitinglerine Vatandaşlar Büyük İlgi Gösteriyor

15 Temmuz tarihinde girişilen darbe kalkışmasının bastırılmasıyla yurt genelinde düzenlenen Demokrasi Nöbetlerinde 26. gün geride kaldı.
Tarih: 10 Ağustos 2016 Çarşamba 09:57
Demokrasi Mitinglerine Vatandaşlar Büyük İlgi Gösteriyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Ülkenin dört bir yanında olduğu gibi Tarsus'ta da ilk günden itibaren başlatılan Demokrasi nöbetlerinde partili partisiz binlerce kişi hergün Tarsus'ta Kaymakamlık binası önünde toplanarak nöbete katılıyor.

Tarsuslular Pazar günü Mersin'e giderek, Mersin'de il genelinde düzenlenen Demokrasi ve şehitler mitingine katıldılar.

Tarsus'ta dün 26. Gününe ulaşılan Demokrasi nöbetlerinde Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nesrin Baş ve Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yorgun, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, Tarsus ve Adana Caddelerinin birleştiği Kaymakamlık binası önünde toplandılar.       

Tarsus Eshab-ı Kehf Platformu başkanı ve Anadolu Gençlik Derneği Tarsus temsilcisi Hilmi Tuzcu organize ve sunum yaparken Demokrasi nöbetleri hergün saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı.

Yine hergün değişik camilerden Hocaefendilerin Kur'an tilaveti ile devam eden Demokrasi Nöbetinde, 15 Temmuz tarihindeki darbe kalkışması sırasında hayatlarını kaybeden şehitlerimiz ve yaralı gazilerimiz için dua edildi.

Ülkemizin birlik ve bütünlüğü adına Allah'a niyazda bulunuldu. Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar, yapılan dualara hep bir ağızdan amin dediler.

Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Yıldız “Demokrasi nöbetinde Tarsus'tan binlerce kişi Pazar günü Mersin'e giderek il merkezinde yapılan son gün nöbetine katıldılar. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti ilçe başkanı Mehmet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, birçok sivil toplum kuruluşunun başkan ve yöneticileri ile binlerce Tarsus'lu Demokrasi nöbetinin zaferle taçlandırıldığı günü kutlamak adına Mersin'e gidip oradaki halka destek verdiler.

Demokrasi nöbetinde Tarsus”ta 26. Gün nöbeti tutuldu.  27. Gün nöbeti ile Demokrasi nöbetinin nihayetlendirilmesi bekleniyor. 

Bu haber toplam 762 defa okunmuştur.
Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2