:

:

:

Cumhurittifakı Adayı Mahmut Tat,”Mahalle Toplantıları Miting Havasında Geçiyor

Cumhurittifakı Adayı Mahmut Tat,”Mahalle Toplantıları Miting Havasında Geçiyor
Tarih: 28 Mart 2024 Perşembe 17:16
Cumhurittifakı Adayı Mahmut Tat,”Mahalle  Toplantıları Miting Havasında Geçiyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
 Cumhurittifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, Cumhuriyet ve Tekke ve Şehitkerim Mahalleleri’nde mahalle toplantısında vatandaşlar ile bir araya geldi. 
Miting havasında geçen toplantıda Cumhurittiakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, Cumhuriyet,Şehitkerim ve Tekke mahallesi sakinlerinden destek istedi.
Cumhurittifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat, “Belediyecilik anlamında bu memlekete yıllardır hizmet etmekteyim.Tarsus’u ayağa kalkması gerekmektedir. Benim kendi mesleki ve belediyecilik anlamında tecrübemiz ile kendimize olan güvenimiz bu yola çıktık. Belediye başkanı olursk Tarsus’taki vatandaşlarımıza çok güzel hizmetlerimiz olacak. İnşallah bunuda halkımızın desteği ile başaracağız.Göreve geldiğimizde ilk önce kariyere dayalı güçlü bir belediye yapısı oluşturacağız. Ve hazırladığımız projelerle Tarsus’un gelişmesi meslek odalarımıza var iş adamlarımız ile toplantılar yapacağız. Yeni yüzyılda Tarsus’u ayağa kaldıracağız. Gerek sosyal alanda gerekse ekonomikm anlamda elimizden geleni yapacağız. Tarsus^un mutlak süretle ayağa kalkması gerekmektedir. Bu anlamda tüm planlamalarımızı yapacağız’dedi.
 
Bu haber toplam 113 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1