:

:

:

Çocuklara Süt İkram Edildi

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi ve Tarsus Süt Üreticileri Birliği işbirliğinde Tarsus Şehit Astsubay Cemre Salih Gözen İlkokulu’nda çocuklara süt ikram edilerek, sağlıklı beslenmenin önemine vurgu yapıldı.
Tarih: 16 Ocak 2020 Perşembe 12:34
Çocuklara Süt İkram Edildi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası 4. Meslek Komitesi ve Tarsus Süt Üreticileri Birliği sosyal sorumluluk ve farkındalık projesi kapsamında düzenlediği etkinliklerine devam ediyor. Bu çerçevede özellikle okul ziyaretleri yaparak öğrencilerle buluşan Tarsus TSO Meslek Komitesi ve Süt Üreticileri Birliği yöneticileri süt ve süt ürünleri tüketiminin sağlıklı beslenme için olmazsa olmaz en temel besin öğelerinden biri olduğunu anlatıyor ve çocuklarla keyifli vakit geçiriyor.

ÇOCUKLARLA KEYİFLİ VAKİT

Bu kez de Tarsus’un büyük ve öğrenci sayısı fazla olan okullarından Şehit Astsubay Cemre Salih Gözen İlkokulu’ndaki çocuklara sütün önemi anlatıldı. Birlik Başkanı ve Komite Üyesi Danyal Avşar’ın organizasyonuyla düzenlenen etkinlikte sağlıklı beslenmeye dikkat çekilirken, çocuklara süt ve süt ürünlerini tüketmenin faydaları hakkında bilgi verildi. Avşar, bu tür organizasyonları düzenlemekten büyük keyif aldıklarını belirterek, ‘’Çocuklar bizim geleceğimiz, onların sağlığını her şeyden daha çok önemsiyoruz. Bu tür etkinliklerle de sağlık beslenmeye dikkat çekmek istiyoruz. Amacımız toplumda sağlık bilinci oluşturmak.’ ’dedi.

Etkinlikte Okul Müdürü Yakup Konca, Okul Müdür Yardımcısı Emine Öz, Altaylılar Mahalle Muhtarı Perihan Özcan ve öğretmenler de bulunarak çocuklarla keyifli vakit geçirdiler.  

Bu haber toplam 620 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2