:

:

:

CHP İlçe Başkanı Ali İlk’ten Açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Tarih: 4 Şubat 2019 Pazartesi 10:43
CHP İlçe Başkanı Ali İlk’ten Açıklamalar
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Ali İlk, şahsı üzerinden çıkarılmış haberlere gülüp geçtiğini belirterek birileri eski defterler üzerinden kendine yeni bir pazar bulmaya çalışıyor ''Ben bu oyunu bozarım''dedi.

Siyaset ortamında zaman zaman gerilimlerin olduğun belirten Ali İlk,  ''CHP adaylık süreci sonuca gitmiş ve Doktor Haluk Bozdoğan 2014'te olduğu gibi aday olmuştur,kendisi partimizin namusu ve şerefidir''dedi.

Diğer 3 aday adayının da CHP için çalışacağından şüphe duymadığını dile getiren CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk'in açıklamalar şöyle

''İlçe Teşkilatımız ve Adayımız bir olma sözü verdi. Aday açıklanmasının ardından görüştüğümüz adayımız sayın Doktor Haluk Bozdoğan seçimleri İlçe Teşkilatı ile birlikte yürüteceğini söyledi. Bizde her zaman olduğu gibi arkasında duracağımızı söyledik. Birlik içinde 2019 seçimlerini nasıl kazanacaksak o disiplinle yolumuza devam edeceğimi anlattım. Adayımız da aksini düşünmediğini bu işin ancak birlikte çalışarak aşılacağını söyledi. Gençlik ve Kadın Kollarımız sürekli adayımızın yanında sahadalar, keza yöneticilerimizden   ilçe görevi olmayanların tamamı da adayın yanında çalışıyor. Bende yanındayım! Bu birlikteliğe nifak sokmaya çalışan muhteremler fazla sevinmesin, biz bu işi başaracağız.

''Gazeteciler ile birlikte çalışmalara devam edeceğiz'

Ne yazık ki ülkenin genel durumuna baktığımızda medyanın tek elde toplandığını görebiliyorsunuz. Bu tamamen ekonomik çıkarlar ile alakalı bir şey. Bugün aynı senaryo Tarsus'ta da var ne yazık ki. Gazeteciler ekonomik çöküntü içinde, bizlerde elimizden geldiğince basına sahip çıkmaya çalışıyoruz.”

''Aklımızda Basın ile ilgili projelerimiz var ''

Basın kent bilincinin en önemli ayaklarından birisi, kalemini doğru kullanan ve kaba tabirle kalemini satmayanlara saygımız sonsuz. Onlara da CHP Belediyeciliği döneminde sahip çıkacağız. Belediye Başkan adayımızı da sunacağız.. Mesela rahmetli Mehmet Geçim ve  yaşayan duayenlerimizden Hilmi Dolaşmaz, Mehmet Yaşot,Mustafa Erdoğan,Merih Özyaşaroğlu,Mehmet Can Bulut ,Teğfik Urbayar,Tolunay Duman ve daha bir çok isme saygı çerçevesinde girişimlerimiz olacak örneğin yeni açılacak sokaklara veya mevcut bazı sokaklara isimleri verilecek. 

 ''Çalışmalarımıza start verdik,gümbür gümbür geliyoruz''

Seçim Komitesi oluşturuldu,üzerine fikirler ortaya koyuluyor.Doğru yanlış tartışılıyor.  Sorunsuz bir çalışma mekanizması ile seçimleri tamamlamak istiyoruz. Arıza çıkan her noktada ,çözüm üreteceğiz. tüm mahallelerde sorumlu partililerimiz hazır. Sandık sorumlularımız  yedekleri ile birlikte  hazır. 1 haftadır ise gönüllü müşahitler yapıyoruz. Özellikle köylerimize görevlendireceğimiz müşahitler bizim için çok önem arz ediyor. Her dönemde CHP'de kavga çıkarmayı görev edinenler, bu sefer diğer partilerde çıkan kavgayı hayretle izliyor. Biz işimizi yapacağız,ve sonunda bu seçimleri kazanacağız.

 ''Güvenlik Teşkilatımıza güveniyoruz,seçimlerde sorunsuz bir süreç yaşanacaktır''

2014 yılında  kavgasız dövüşsüz güzel bir seçim süreci yaşandı,tüm partiler ve adayları saygınlığı yitirmediler. Bu sürecinde kavgalı olacağını düşünmüyorum. Bu noktada diğer partiler ile bir araya gelip ''Dostluk mesajları verilecektir''. Huzur ve barış içinde Tarsus'ta yaşayan kimseyi üzmeden,germeden seçimlerin tamamlanmasını istiyoruz. Burada aday adaylık süreciyle başlayan çalışmalara özveri ile katılan ve partiler arasında denge olan Emniyet güçlerimize teşekkür ediyoruz. Memur arkadaşlarımızında görevlerini aynı ciddiyet ile sürdüreceklerini biliyoruz. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.
''Aday adaylarımız ,vekilimizde çalışmalara katılacaklar''

Süreci hızlı işleteceğiz. Aday adayı olan arkadaşlarımız ile Mersin'in Ankara'da ki sesi vekilimiz Ali Mahir Başarır ile bu süreci hızlandıracağız. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Aday ayrı,ilçe ayrı çalışma yapmayacak. Kurulan komitede bu görevi yapacak. Karma bir komite tüm çalışmaları yürütecek. Vekilimiz ile konuştuk burada olacak ve çalışmalarımızda adaymış gibi çalışacak. Vekilimiz gibi diğer 3 aday adayımıza da aynı görevler düşüyor. Biz sorumluluğumuzu biliyoruz. Destan yazmaya geliyoruz.

Bu haber toplam 7415 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2