:

:

:

Büyükşehir, Tarsus Yarenlik Alanı’nda Kapsamlı Bakım Yaptı

Tarsus kent merkezinde bulunan trafiğe kapalı Yarenlik Alanı’nın simgesi durumundaki kauçuk ağaçları, Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından budandı.
Tarih: 2 Aralık 2019 Pazartesi 11:31
Büyükşehir, Tarsus Yarenlik Alanı’nda Kapsamlı Bakım Yaptı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Koyu gölgesiyle, vatandaşların özellikle sıcak yaz aylarında altında durup dinlendikleri ağaçların çevresi de temizlendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri tarafından, Tarsus’ta Yarenlik Alanı’nda bulunan onlarca kauçuk ağacı budandı. Ağaçların çevresinde temizlik çalışması da gerçekleştirildi.

Her gün on binlerce kişi geçiş yapıyor

Tarsus’ta Atatürk Caddesi’nin PTT ana binası ile Halk Eğitim Merkezi hizmet binası arasında kalan bölümünün trafiğe kapatılmasıyla oluşturulan Yarenlik Alanı’nda yer alan ve özellikle sıcak yaz aylarında koyu gölgesiyle ilgi çeken kauçuk ağaçları, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından, kovalı vinç aracılığıyla ve makinalar vasıtasıyla budandı.

Görsel olarak da dikkat çeken ağaçlar, ekiplerin titiz çalışmasıyla şekilli olarak budanırken, çevresinde de kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildi.

Tarsus kent merkezinin Kuzey-Güney hattında bulunan Yarenlik Alanı’nda her gün on binlerce vatandaş gidiş-geliş yapıyor. Cadde üzerinde ağırlıklı olarak mağazalar ve kafeler yer alıyor. Ağaçların altında bulunan banklarda da özellikle emekli vatandaşlar oturarak dinlenme fırsatı buluyor.

Oturma grupları da temizlendi

Çalışmalar kapsamında Yarenlik Alanı’nda yer alan oturma grupları ve oturma grupları içerisindeki bodur süs bitkileri de yine şekilli olarak budandı. Çalışmalar kapsamında temizlik ekipleri de detaylı temizlik çalışması yaptı.(

Bu haber toplam 329 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1