:

:

:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seçer, Tarsuslularla Buluştu

“Ben Anadoluyum, Herkesimin Oyuna Talibim”
Tarih: 14 Ocak 2019 Pazartesi 10:17
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seçer, Tarsuslularla Buluştu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Tarsus’u ziyareti sırasında önemli mesajlar vererek, Allahın yarattığı her varlığa hizmet etmeye geliyorum ve herkesimin oyuna talibim”dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına Adaylığının açıklamasının ardından seçim kampanyasına başlayan Vahap Seçer, ilçe örgütlerini ziyaretleri durağı kapsamında Tarsus’u ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Adil Aktay, Milletvekili Cengiz Gökçel’in yanı sıra Tarsus Belediye Başkan Aday Adayları Ali Boltaç, Alptekin Eser, Haluk Bozdoğan ve Vedat Günyar’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında İlçe Başkanı Ali İlk, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer’i, çiçeklerle karşıladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından ardından açılış konuşmasını Ali İlk yaparak, tek dertlerinin Mersin başta olmak üzere Tarsus ve tüm ilçe belediye başkanlıklarını almak olduğunu söyledi.

İl Başkanı Adil Aktay, Cumhuriyet Halk Partisinin her kademesinde görev yapmış olan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer ile 31 Mart’ta başkanlığı kazanacaklarını söyledi.

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel ise tarımın her sorununu ve çözümlerini bilen, aynı zamanda çok iyi bir iş insanı olan Vahap Seçer ile mutlaka seçimi kazanacaklarına vurgu yaptı.

-BEN ANADOLUYUM, HERKESİMİN OYUNA TALİBİM-

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Genel Merkez tarafından atanmasının ardından diğer tüm aday adaylarına parti etrafından kenetlenip, seçimi kazanmak için çalışılması gerektiği vurgusu yapıldığının altını çizdi.

Diğer tüm siyasi partililerinin oyunu istediğini ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, “Partililerimizden elbette oy istemiyorum. Onların değişmeyecek adresi elbette Cumhuriyet Halk Partisidir. Türk, Kürt, Çerkez, Arap, Alevi Suni ve diğer siyasi partililerinde oyunu istiyorum. Ben Anadoluyum, herkesin oyuna talibim” dedi.

-SANDIGA SAHİP ÇIKALIM-

Ülkede seçim sandığı güvenliğinin çok önemli olduğuna vurgu yapan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, “Oy kullanacak olan herkesten rica şudur ki, seçim sandığına sahip çıkılmasıdır. Geçmişte neler yaşandığı herkesce malum. Kimseden korkmadan, seçim sandığı başında olacağız. Sandığa sahip çıkacağız”diye konuştu.

-KÜSKÜNLÜKLER SON VERELİM-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığını mutlaka alınması gerektiğine işaret eden Vahap Seçer, parti içi küskünlüklere biran önce son verilmesi gerekiyor. Tarsus Belediye Başkan Adayı kim olursa olsun, bu seçimi kazanmamız ve belirlenecek olan aday ile yolumuza devam edip, seçimi almamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, daha sonra Yarenlik alanındaki esnafları ziyaret etti.

Bu haber toplam 436 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3