:

:

:

Büyükşehir Anneleri Dinlendirirken Çocukları Eğlendiriyor

Büyükşehir Anneleri Dinlendirirken Çocukları Eğlendiriyor
Tarih: 10 Şubat 2024 Cumartesi 11:36
Büyükşehir Anneleri Dinlendirirken Çocukları Eğlendiriyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olan Tarsus Gençlik Kampı; anneler için dinlenme, çocuklar için ise gönüllerince eğlenme fırsatları yaratmaya devam ediyor. Kentin birçok farklı noktasından kadınlar ve çocuklar, Tarsus Gençlik Kampı’nda misafir edildiler.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olan Tarsus Gençlik Kampı’nda; annelerin, çocuklarıyla birlikte keyifli anlar yaşamaları için etkinlikler düzenlendi.
 Anne ve çocuklarının bir gece konakladıkları Tarsus Gençlik Kampı’nda, yine farklı ilçelerden gelen birçok grup, günübirlik olarak gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Yemek ikramından müzikli dakikalara, çocukların survivor parkurlarında yarışmasından gezi aracıyla tur atılmasına kadar birçok aktivitenin gerçekleştiği Tarsus Gençlik Kampı’ndan, kendi imkanlarıyla gidebilen vatandaşlar da faydalanabiliyorlar.
 Özkan: “Hem annelerimizi dinlendiriyor, hem de çocuklarımızı eğlendiriyoruz”
Anneler ve çocuklarını biraz dinlendirmek amacıyla bir gece konaklattıklarını ve keyifli bir zaman geçirmelerini sağladıklarını kaydeden Tarsus Gençlik Kampı görevlilerinden Aslı Özkan, “Burada ayrıca değişik mahallelerimizden gelen vatandaşları da eğlenceli aktivitelere katılmaları ve kampımızı tanıtmak amacıyla misafir ediyoruz.  
Bu haber toplam 151 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1