:

:

:

Borsa Meclis Başkanı Murat Kaya, Global Compact’a İlişkin 5’inci Sorumluluk Bildirimini Paylaştı

Borsa Meclis Başkanı Murat Kaya, Global Compact’a İlişkin 5’inci Sorumluluk Bildirimini Paylaştı
Tarih: 22 Şubat 2024 Perşembe 16:42
Borsa Meclis Başkanı Murat Kaya, Global Compact’a İlişkin 5’inci Sorumluluk Bildirimini Paylaştı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Tarsus Ticaret Borsası tarafından 27 Mart 2014’te imzalanan Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi kapsamında Kurumsal Sosyal Sorumluluk performansını, iş dünyasındaki küresel ve sürdürülebilir sosyal sorumluluk bilincini geliştiren Global Compact’a ilişkin 5'inci sorumluluk bildirimini 2 yıl aradan sonra paydaşlarına sunmak amacıyla yineledi.
Borsa Meclis Başkanı Murat Kaya, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi kapsamında Kurumsal Sosyal Sorumluluk performansına ait sunulan raporla ilgili olarak; “ Tarsus Ticaret Borsası’nın, yüz altmış yedi ülkede 25 Bine yakın katılımcısı olan Global Compact’a ilişkin 5’inci Sorumluluk Bildirimimizi siz değerli paydaşlarımız ile paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu rapor, Global Compact’ın ilkeleri ışığında, Borsamızın 2022-2023 yılları arasındaki başarılı uygulama örneklerini ve faaliyetlerini kapsamaktadır.” Dedi.
 Amaçlarının , kurumsal değişimi yöneten, performans ölçen ve hedef koyan yaklaşımlarla, sürdürülebilirlik kapsamındaki olumlu ve olumsuz etkileri belirlemek, kurumsal operasyonların da bu doğrultuda yönetebilmesine ışık tutmak olduğunu belirten
 Borsa Meclis Başkanı Murat Kaya, “Borsanın Tarsus ve Ülkemiz için öneminin, büyüklüğünün, gücünün farkındayız. Bu nedenle görev süremizce “TARSUS Senin, Borsa Senin”, “Elbirliğiyle daha ileriye” dedik. 2023 yılının Cumhuriyet’in 100’ncü yılı olması nedeniyle Türkiye açısından önemli bir yıldı. Ancak; 6 Şubat 2023’te yaşanan deprem felaketi ile yaşadığımız acı ölçülemezdi. 
Bu haber toplam 191 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1