:

:

:

BASKETBOL EĞİTİMİNİN LİDERİ GÜNEY YILDIZLARI BASKETBOL AKADEMİSİ İLE BAŞARIYA ORTAK OLUN

Kulübün kurucusu ve Koordinatörü Hüseyin TORUN, aynı zamanda bir antrenör ve basketbol tutkunu olarak öğrencileriyle yakından ilgileniyor, sportif faaliyetlerin yanı sıra sosyal etkinliklerle de bireylerin topluma kazandırılmasında önemli rol oynuyor.
Tarih: 13 Nisan 2016 Çarşamba 09:46
Güncelleme: 13 Nisan 2016 Çarşamba 09:52
BASKETBOL EĞİTİMİNİN LİDERİ GÜNEY YILDIZLARI BASKETBOL AKADEMİSİ İLE BAŞARIYA ORTAK OLUN
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Özellikle yakın zamanda büyük rağbet gören ve profesyonellerin uyguladığı İdmanlarla lisanslı sporcuları müsabakalara hazır hale getiren Güney Yıldızları Basketbol Akademisi, bununla birlikte sosyal etkinliklerle de spor kültürünü ve birey olgusunu gençlere güler yüz ve alaka ile sunuyor.

 

Güney Yıldızları Basketbol Akademisi,planlı ve sistematik idmanların haricinde çeşitli piknik, sinema, tiyatro, sportif etkinlik, eğlence faaliyetleri gibi birçok organizasyonla sporu, spor kültürünün centilmenlik, paylaşma, kardeşlik, takım olma, birey olma, liderlik gibi ögelerini ve arkadaşlığı birçok yaş kategorisinde forma terleten altyapı oyuncularına aşılıyor.

 

Antrenör Hüseyin Torun, kendi eğitim modeli olan MERDİVEN SİSTEMİ ile Mersin ve bölgesinde Basketbol temel teknik eğitiminde rakip tanımadıklarını belirterek," 5-17 YAŞ ARASI yeni yetenekleri Güney Yıldızları Basketbol Akademisi,bekliyoruz "dedi.

 

 Antrenör Hüseyin Torun, Eğitim farkımızı görmek için ayrıca bir hafta misafir olarak basketbolu doğru yerde ve doğru kişilerden öğrenmek isteyen 5-17 yaş arası herkesin Güney Yıldızları Basketbol Akademisi, çalışmalara katılabileceklerini söyledi.

Neden GÜNEY YILDIZLARI BASKETBOL AKADEMİSİ?

 

*GÜNEY YILDIZLARI BASKETBOL AKADEMİSİNDE guruplar yaş yaş ayrılarak çalışma yapılıyor.

 

*GÜNEY YILDIZLARI BASKETBOL AKADEMİSİNDE Ögrenciler PROFESYONEL, AKADEMİSYEN ve UZMAN ANTRENÖRLER Denetiminde BASKETBOLU DOĞRU YERDE, DOĞRU KİŞİLERDEN, DOĞRU BİR ŞEKİLDE öğreniyorlar.

 

*GÜNEY YILDIZLARI BASKETBOL AKADEMİSİNDE Öğrenciler 1.sınıf parke zeminde(fiba onaylıdır)çalışma yapıyor.

 

*GÜNEY YILDIZLARI BASKETBOL AKADEMİSİNDE Takımlar ve guruplar 25 sporcudan fazla olmuyor.Böylece öğrenci daha çok tekrar yaparak gelişiyor.

 

*GÜNEY YILDIZLARI BASKETBOL AKADEMİSİNDE Yetişen sporcular takımlara yükseltiliyor.Lisanslı olarak altyapı liglerine başlatılıyor.

Bu haber toplam 2171 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1