:

:

:

Başkan Seçer, Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi

Başkan Seçer, Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Tarih: 28 Mart 2024 Perşembe 17:17
Başkan Seçer, Tarsus’ta Faaliyet Gösteren STK’larla Bir Araya Geldi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Tarsus'ta faaliyet gösteren esnaf odaları, odalar ve STK lar bir araya geldi.
 Görevde oldukları süre boyunca sık sık sivil toplum örgütleri ile bir araya geldiklerinden bahseden Seçer, “5 yıldır kentle ilgili kararların birçoğunu bu toplantılarda aldım” diyerek sivil toplumun sesine kulak verdiklerinin altını çizdi.
Mersin’in 13 ilçesine eşit hizmet götürdüklerini ve aynı standartta işler yaptıklarını ifade eden Seçer, “Büyükşehir olarak 13 ilçede yaptığımız hizmetlerde ve projelerde asla bir fark gözetmiyoruz” dedi.
Tarsus Şelale Oteli’ni yıktıklarını ve oraya yeni bir yapı inşa edeceklerini söyleyen Seçer, oraya otel yapılmasının talep edildiğini ancak kabul etmediklerini kaydederek, “Belediye halka hizmet yapacak, sosyal yaşam merkezi yapacak, sosyal etkinlik merkezi yapacak, büyük parklar yapacak. Oteli de otelciler yapacak” diye belirtti.
Artan hayat pahalılığında sosyal belediyecilik anlayışının öne çıktığını vurgulayan Seçer, “Belediyecilik öyle bir noktaya geldi ki ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yapacağınız sosyal politikalar yoldan da binadan da önce geliyor” dedi.
Gelecek 5 yılla ilgili yapmayı planladıkları çalışmalardan da bahseden Seçer; Mersin Metrosu, Tarsus Tramvayı, Sosyal Konut, Şelale Otel’in yerine yapacakları Şelale Spor ve Turizm Kompleksi gibi önemli projelerini de paylaştı. Yerel seçimler için Mersinlilere seslenen Seçer, 31 Mart’ta hizmete oy verilmesi çağrısı yaptı.
Bu haber toplam 173 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2