:

:

:

Başkan Seçer Tarsuslular İle Buluştu

Başkan Seçer Tarsuslular İle Buluştu
Tarih: 17 Şubat 2024 Cumartesi 12:07
Başkan Seçer Tarsuslular İle Buluştu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sık sık gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerini Tarsus’ta sürdürdü. 
Ziyarette Başkan Seçer’den ve Büyükşehir’den memnuniyetini dile getiren Tarsus halkı, gelecek dönemde de Seçer’i başkan olarak görmek istediklerini belirtti.
Tarsus’ta yapmış olduğu gezide Tarsusluların kendisine olan güvenini gözlemleme fırsatı yakaladığını aktaran Seçer, “Tarsus halkının desteği tam, güveni tam. Tarsus’ta tarihi bir oy oranıyla seçileceğiz. Tarsuslu hemşehrilerime güveniyorum. Çünkü onlar bizi seviyor, sayıyor” dedi.
5 yıllık Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi esnasında Mersin halkının tamamına dokunduklarının altını çizen Seçer, “Herkese dokunduk, her haneye girdik. Birine sosyal politikalarla, bir diğerine yolunu yaparak, bir diğerine eğitim desteği ile bir diğerine ise tarımsal destekle girdik ama her haneye girdik. 
Belediyecilik tam da budur. Bu anlayışımız devam edecek. Ama Tarsus’a özel bir vizyon ortaya koyacağız. 
Tarsus bunu çoktan hak etti” diye konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sık sık gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerini Tarsus ilçesiyle sürdürdü. 
Ziyarette Başkan Seçer’den ve Büyükşehir’den memnuniyetini dile getiren Tarsus halkı, gelecek dönemde de Başkan Seçer’i görmek istediklerini belirtti. 
Bu haber toplam 191 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1