:

:

:

Başkan Seçer, Şehit ve Gazi Aileleri ile İftarda Buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği programında şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları ile bir araya geldi.
Tarih: 24 Mayıs 2019 Cuma 10:19
Başkan Seçer, Şehit ve Gazi Aileleri ile İftarda Buluştu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Başkan Seçer’in ev sahipliğinde Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen etkinliğe Başkan Seçer ve eşi Meral Seçer’in yanı sıra Mersin Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Diyadin Özer, Baro Başkanı Avukat Bilgin Yeşilboğaz, KKTC Başkonsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, şehit ve gazi dernek temsilcileri, şehit ve gazi aileleri katıldı.

“Sizlere ne kadar hürmet etsek, saygı göstersek az kalır”

İftar yemeğinde bir konuşma gerçekleştiren Başkan Seçer, “Bugün bu vatan uğruna canlarını vermiş şehitlerimizin ve mücadele sırasında yaralanmış gazilerimizin, anneleri, babaları böylesine kahraman evlatları doğurduğunuz, yetiştirdiğiniz için sizlere ne kadar hürmet etsek, saygı göstersek az kalır” dedi.

“Şehitlerimizin mirasını gözümüz gibi korumak zorundayız”

Laik, demokratik Atatürk Cumhuriyeti’nin kahraman şehitler ve gaziler sayesinde güçlü bir şekilde ayakta kaldığını vurgulayan Seçer, “Bugün laik, demokratik Atatürk Cumhuriyetinde yaşıyorsak bu ülke uğruna şehit düşen, mücadele eden değerli ecdatlarımızın,  atalarımız sayesinde.

Onların bize bıraktığı bu mirası gözümüz gibi korumak zorundayız” şeklinde konuştu.

“Elimizden geleni değil gereğini yapacağız”

“Bundan sonraki süreçte hep birlikte başta şehrimiz Mersin ve Türkiye için elimizden geleni değil gereğini yapacağız” diyen Başkan Seçer,  “Gece gündüz demeden alın teri dökerek, azmederek, sabırla çalışarak başaracağız. Bizim hedefimiz, bize yakışan güçlü ülke olmaktır” ifadelerine yer verdi.

Başkan Seçer’in konuşmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Okunan duaların ardından hep birlikte oruçlar açıldı.

Başkan Seçer ve eşi Meral Seçer iftardan sonra,  şehit ve gazi aileleri ile tek tek ilgilendi,  hal hatır sordu. Şehit ve gazi çocukları ile çok yakından ilgilenen Seçer, talep ve önerilerini dinledi ve hepsiyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu haber toplam 452 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2