:

:

:

Başkan Seçer, “5 Yılda Her Yere Hizmet Ettik”

Başkan Seçer, “5 Yılda Her Yere Hizmet Ettik”
Tarih: 2 Mart 2024 Cumartesi 10:16
Başkan Seçer, “5 Yılda Her Yere Hizmet Ettik”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
-EMRE GEÇİM- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer’in ‘Tarsus Seçim Koordinasyon Merkezi’ açıldı. 5 yıllık görev süreleri boyunca tüm Mersin’e ve herkese hizmet götürdüklerini vurgulayan Seçer, “Vahap Seçer 5 yıllık sürede sadece Mersin’in tüm ilçelerine, Toros Dağları’na ve ovasına hizmet etti. 
Bu hizmeti yaparken de adaletsizliği ortadan kaldırdı” dedi.
Mersin’de sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdikleri projelerden söz eden Seçer, “Sosyal belediyecilik nasıl olur 5 yıldır tüm Türkiye’ye gösterdik” diye konuştu. 
Yaptıkları tüm hizmetlerde harcanan paranın vatandaşlardan alınan vergilerden geldiğinin altını çizen Seçer, “Halkın parasını halka harcıyoruz. Bu halka helal olsun. 
Çok daha fazlasını hak ediyorsunuz. Bu paralar size helaldir, bu hizmet sizlerin hakkıdır” ifadelerine yer verdi.  
Başkan Seçer, 5 yıllık görev süreleri boyunca çok güzel hizmetler üretmeyi başardıklarından söz ederek, “Mersin Büyükşehir Belediyesi güçlü bir belediyedir, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı güçlü bir Başkan’dır” dedi. 
 Tarsuslulara tramvay sözü veren Seçer; projesinin hazır olduğunu, Ulaştırma Bakanlığı ile Alt Yapı Genel Müdürlüğü’nde onay aşamasında olduğunu müjdeledi. Seçer aynı zamanda tüm Tarsus halkının özgürce vakit geçireceği bir Sosyal Tesis’in de yapıldığını duyurdu.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer’in ‘Tarsus Seçim Koordinasyon Merkezi’ açıldı.
Tarsuslu yurttaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa Başkan Seçer’in yanı sıra; CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, CHP il ve ilçe örgütlerinin yöneticileri, partililer, Meclis üyeleri ve Meclis üyesi adayları katıldı.
‘Güzel Günler Göreceğiz Güneşli Günler’, ‘Hizmetin Adı Vahap Seçer’, ‘Adil ve Şeffaf Başkan Vahap Seçer’, ‘Tarsus Bu Kadar Güzelse Sebebi Sensin’ ile ‘Üniversitelilerin Vahap Amcası Var, İyi Ki Var’ dövizleri ve ‘Vahap Seçer Mersin Geçer’ ile ‘Geleceği Gençler Seçer, Yanındayız Vahap Seçer’ sloganlarıyla Başkan Seçer’i karşılayan Tarsus halkı, açılış coşkusunu meydandan tüm Tarsus’a yaydı.
Başkan Seçer: “Geleceği gençlerle beraber inşa ediyoruz”
Açılışta; “Geleceği Gençler Seçer, Yanındayız Vahap Seçer” şeklinde slogan atan gençlere seslenerek konuşmasına başlayan Başkan Seçer, “Geleceği hep birlikte ve gençlerle beraber inşa ediyoruz. 
Geleceğimizin umudu ve yarınlarımız sizlersiniz. Sizler bizi hayata bağlıyorsunuz, moralimizi yükseltiyorsunuz. 
Sizler Mustafa Kemal’in gençlerisiniz, sizlerle övünç duyuyoruz” diye seslendi.
 Tarsus’un bir medeniyetler beşiği olduğunu vurgulayan Seçer, tarihiyle ve kültürüyle dünyanın en saygın yerleşim yerlerinden ve evliyalar kenti olduğundan söz ederek, “Tarsus demek bereket demek, Tarsus demek barış demek, kardeşlik demek, bir arada dostça yaşamak demek. Tarsuslular misafirperverdir, komşuları hasta olduğu zaman bir tas çorba alır, komşusuna gider, onu ziyaret eder, bakıma ihtiyacı varsa yapar, karnı açsa doyurur, onun üstü kirli ise değiştirir. Tarsuslular yardımseverdir, alicenap insanlardır” diye konuştu.
 “Vahap Seçer 5 yıllık sürede tüm Mersin’e hizmet etti”
Mersin’in en yüksek nüfusa sahip olan ve tarihsel süreç boyunca bu bölgenin ekonomisine yön vermiş Tarsus’a hizmet etmenin görevleri olduğundan bahseden Seçer, “Hemşehriniz Vahap Seçer 5 yıllık sürede sadece Tarsus’a değil; Mersin’in tüm ilçelerine, Toros Dağları’na ve ovasına hizmet etti. 
Bu hizmeti yaparken de adaleti sağladı, adaletsizliği ortadan kaldırdı. ‘Bu ilçe bana oy verdi, bu mahalle bana oy vermedi. Bunlar benden, bunlar benden değil. 
Bunları severim, bunları sevmem’ demedi. Çünkü hemşehrinizin kalbi insan sevgisiyle dolu. İnsanları ayırmadı, onun için hizmet etti” ifadelerine yer verdi.
 “İnsanları ayırmadan hizmet etmenin ne olduğunu Türkiye’ye ilan edeceğiz”
5 yılı bitirdiklerini sözlerine ekleyen Seçer, CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç ile birlikte 1 Nisan’dan itibaren Mersin halkı için hizmet üretmeye devam edeceklerini kaydederek, “Sizlerin sayesinde ve sizlerin desteğiyle, hizmetin, insanlara insanca sevginin ve davranışın, onları ayırmadan hizmet etmenin sandıktan çıkan sonuçla Türkiye’ye ne olduğunu ilan edeceğiz. 
Göreceksiniz bugüne kadar ne partime, ne 2019’da şahsıma oy vermemiş birçok yerden, mahalleden ve sandıktan şahsıma ve partime oy çıkacak.rum” dedi.

 

Bu haber toplam 172 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2