:

:

:

Başkan Şahin’den Tapu Müdürü Parlakbudak’a Ziyaret

Başkan Şahin’den Tapu Müdürü Parlakbudak’a Ziyaret
Tarih: 8 Şubat 2024 Perşembe 16:40
Başkan Şahin’den Tapu Müdürü Parlakbudak’a Ziyaret
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Tarsus 1 nolu Esnaf Kredi Kooperatif  Başkanı Mahmut Şahin, Tarsus Tapu Müdürlüğüne atanan Özgür Parlakbuduk’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Kooperatifimiz Başkanı Mahmut Şahin, Tarsus Tapu Müdürlüğü görevine atanan Özgür Parlakbuduk’a nezaket ziyaretinde bulundu. Tarsus 1 no’lu Esnaf Kefalet Kooperatifi Kredi-Muamelat Müdürü Remzi Sayılı’nın da hazır bulunduğu ziyarette Tarsus Tapu Müdürü Özgür Parlakbuduk’a hayırlı ve başarılı çalışmalar dileyen Başkan Mahmut Şahin “ Sayını Müdürümüzü, Müdür Muavinliği yaptığı dönemden bu yana tanıyor, biliyoruz.
 Kendisi Tarsus’u bilen tanıyan birisi ve  hemşehrimiz aynı zamanda. Bu atamanın Tarsus’umuza hayırlı olmasını yüce Allahtan temenni ediyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. 
Ayrıca Mersin Akdeniz Tapu Müdürlüğüne atanan Tarsus Eski Tapu Müdürümüz Mustafa Kabadayı’ya  hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” Dedi. 
Başkan Mahmut Şahin  Tarsus Tapu Müdür Muavinliği görevinden Kozan Tapu Dairesine Müdür olarak atanan Faruk Doğan’a ve Tarsus Tapu Dairesi Müdür Muavinliği görevlerine atanan Barış Eroğlu ve Eyüp Toy’a da ayrıca hayırlı ve başarılı çalışmalar diliyerek “ Allah devletimize zeval vermesin, pırıl pırıl genç müdürlerimiz, müdür muavinlerimiz devlet hizmetini sürdürmek üzere görev aldılar. 
Kendilerinin bu görevlerini layıkıyla yapacaklarına dair güvenimiz tamdır. Allah kendilerine selamet versin.“ diyerek sözlerini tamamladı.  
Bu haber toplam 186 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2