:

:

:

Başkan Koçak’tan Vali Su’ya Teşekkür Mesajı

“Sayın Valimizin Tarsus için önemli katkıları oldu. Özellikle bizim için çok özel bir proje olan Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşundaki emeği büyüktür.”
Tarih: 18 Mayıs 2022 Çarşamba 11:52
Başkan Koçak’tan Vali Su’ya Teşekkür Mesajı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili H. Ruhi Koçak, Diyarbakır’a atanan Mersin Valisi Ali İhsan Su’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, “Sayın Valimizin Tarsus için önemli katkıları oldu. Özellikle bizim için çok özel bir proje olan Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşundaki emeği büyük. Birlikte çok mesai harcadık, bize güç kattı. Katkıları için çok teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Valiler Atama Kararnamesi ile Diyarbakır Valiliğine atanan Vali Ali İhsan Su’yun Mersin’deki yaklaşık 5 yıldır görev süresince önemli projelere imza attığını belirten Tarsus TSO Başkanı Koçak, ‘’Sayın Valimizi öncelikle özleyeceğiz. Tarsus ile ilgili tüm konularda gösterdiği duyarlılık ve ilgi için çok teşekkür ederiz. Valimizin önderliğinde tüm müteşebbis heyetimizle birlikte Tarsus ve bölgemize değer katacak çok özel ve önemli projenin hayata geçmesi için hep beraber yoğun emek harcadık. 2017 yılı sonunda tüzel kişilik kazanıp, proje ortaklarından aldığı güç ve sinerji ile çok kısa bir sürede organize sanayi bölgesi kurmak kolay değildi. Biz bunu başardık. Dev firmaların yatırım için tercih ettiği Tarsus Organize Sanayi Bölgesi gerçekten bir başarı örneği. Bugün Şişecam Grubu gibi dev firmalar bizi tercih ettiyse burada Sayın Valimizin, tüm müteşebbis heyetimizin bir çabası ve emeği var. Valimiz Sayın Ali İhsan Su ile çalışmaktan onur duyduk. Mersinimize, Tarsusumuza sunduğu tüm katkı ve emekleri için teşekkür ederiz.’’diye konuştu.
Koçak, Vali Su’ya yeni görevinde başarı, Mersin Valiliği’ne atanan Ali Hamza Pehlivan’a da hayırlı olsun dileklerini iletti.
Bu haber toplam 203 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2