:

:

:

Başkan Bozdoğan, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Bozdoğan, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor
Tarih: 15 Şubat 2024 Perşembe 16:45
Başkan Bozdoğan, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yoğun çalışma temposunda köy ziyaretlerini sürdürüyor. Köy halkıyla bir araya gelen Başkan Bozdoğan, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşıyor. 
Göreve geldiği günden bu yana 210 eseri Tarsus’a kazandırıp halkın hizmetine sunan Bozdoğan; köy yolları, sosyal tesisler, tren yolunun yer altına alınması, tarıma destek, arazi yollarının açılması ve diğer projeleriyle gittiği her yerde takdir ediliyor.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Memleket Partisi ilçe Başkanı Ömer Yalçın, parti üyeleri, gençlik kolları ekibi, belediye başkan yardımcıları ve teknik ekibiyle birlikte köy ziyaretlerine devam ediyor. Sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar süren ziyaretlerde, her kesimden vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Göreve geldiği günden bu yana, Tarsus’un köylerinde doğrudan yerinde tespitler yaparak vatandaşların ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde hizmet üreten Başkan Bozdoğan, 210 eserlik çalışmalarıyla takdir topluyor. Özellikle köy yollarının açılması konusundaki çalışmalarıyla memnuniyetlerini dile getiren köy sakinleri, Başkan Bozdoğan’a teşekkürlerini iletiyor. 
Bu haber toplam 168 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1