:

:

:

Başkan Aslan, 'Esnaflarımız Sıkıntılarını Bizlere İletsinler'

Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, gazetemizin 27. kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.
Tarih: 18 Aralık 2012 Salı 08:40
Başkan Aslan, 'Esnaflarımız Sıkıntılarını Bizlere İletsinler'
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


 



Gazetemiz Yazıişleri Müdürü Emre Geçim'i ziyaretinde Aslan, esnafın içinden biri olarak esnafın tüm sıkıntılarını bildiklerini söyledi.Adana Güney Bölgesi  Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği tarafından düzenlenen Bosna-Hersek, Karadağ ve Hırvatistan'a  düzenlediği  mesleki, kültürel ve  eğitim amaçlı yurt dışı gezisine katıldığını belirten Başkan Bektaş Aslan, olumlu izlenimler içinde döndüklerini ifade etti. 



Başkan Aslan, kaynaklarıı en iyi şekilde değerlendirerek, üye esnafların sıkıntılarını çözümü noktasında faaliyet göstermeye özen gösterdiklerini dile getirerek, 'Sıkıntıları olan esnaflarımız olabilir.  Esnaflarımız bu durumlarda mutlaka bizlere ulaşsınlar.



Bizlerinde esnaflarımızda rica aldıkları kredileri düzenli bir biçimde ödemeleridir' diye konuştu.



Bu haber toplam 3260 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
19.12.2012 10:00:36
08:50
18 Aralık 2012 Salı
yaklaşık on yıllardır bu koltuklarda oturan çoğunluğu ilkokul mezunu olan sn başkanların hırvatistan değil amerikayada gitseler bir proje üreteceklerini ben zannetmiyorum tarsusta kaç odanın ambulansı var kaç odanın bir lokali var ki esnaf faydalansın hepsi boş.....düzenimiz yerinde olsa zaten kredimizide öderiz...sn başkan
95.7.26.153
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2