:

:

:

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan'ın Yeni Kabinede Olması İsteniyor

Başbakan Yardımıcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan'ın, kurulacak yeni hükümet kabinesinde mutlaka yer alması bekleniyor.
Tarih: 10 Mayıs 2016 Salı 09:28
Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan'ın Yeni Kabinede Olması İsteniyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Başarılı siyasi geçmişi ile daima ismi ön sıralarda yer alan ve aldığı görevleri layıkla yerine getiren Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, özellikle Mersin ve Tarsus'a yapılacak yatırımlarda önemli söz sahibi olduğu herkesçe biliniyor.

 

Tarsus'a yapılacak olan başta Çukurova Havaalanı, Sahil Bandı Projesi ve 600 Yataklı Devlet Hastanesi gibi önemli yatırımlara ele atarak, projelerin hızlanmasını sağlayan Lütfi Elvan'ın, kararlı ve titiz tavrı bölge insanı tarafından son derece beğeniliyor.

 

Mersin'de gerek devleti temsil eden kurum ve kuruluşların yöneticileri gerekse seçilmişler ile kurduğu diyaloglar sayesinde sağlam bir köprü kuran Başbakan Yardımıcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, "Gözüm kulağım Mersin'de' diyerek, bölgemize bakışının önemine ilişkin bir işaret olarak değerlendiriliyor.

 

Aynı zamanda 22 Mayıs tarihinde yapılacak AK Parti Genel Başkanlık seçimi sonrasında oluşturulacak kabinede bakan koltuğuna oturması AK Parti yöneticiler tarafından siyasi bir manevra akıllılığı olarak bekleniyor. 

Bu haber toplam 8507 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3