:

:

:

Baki Şimşek, “Türk Milletinden MHP’ye ve Cumhur İttifakına Destek İstiyoruz”

MHP Mersin Milletvekili Sayın Baki Şimşek; yerel bir televizyonun programının canlı yayın konuğu oldu. Soruları yanıtlayan Şimşek; ülkenin ve milletin bekası için, Cumhur ittifakının gerekli olduğunu ve MHP’nin tıkanıklıkları açan bir kilit parti görevi üstlenerek, koruyucu güç olarak hükümet kanadında yer aldığını söyledi.
Tarih: 7 Haziran 2018 Perşembe 09:21
Baki Şimşek, “Türk Milletinden MHP’ye ve Cumhur İttifakına Destek İstiyoruz”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Vatandaşın artık huzur, güven, birlik ve beraberlik beklentisi içerisinde olduğunu söyleyen Şimşek; “Vatandaş  siyasetçilerin kavgasından usanmış artık. Kavgayı bırakın işinize bakın diyorlar. Artık vatandaş kavga değil, hizmet bekliyor. Ülke için ne yapabilirsiniz bunu anlatın diyorlar. Biz de MHP olarak bunun mücadelesini veriyoruz” dedi.

MHP ‘nin 24 Haziran seçimlerinden sonra ekonomi politikalarına ilişkin öngörüsü ve projeleri nelerdir sorusuna cevap veren Şimşek; seçim beyannamesinde yer alan projeleri şöyle açıkladı :

“Biz üreten bir Türkiye modelini destekliyoruz. Türkiye’nin yurt dışından saman almasından, et almasından, meyve sebze almasından rahatsızlık duyuyoruz, üreten bir ekonomi ile  Çiftçinin  desteklenmesini istiyoruz. Bu bakımından çiftçiye ucuz mazot, ucuz gübre  verin diyoruz.  Hayvancıya ucuz yem verin diyoruz.  Çiftçinin kullandığı sulama suyundan, kullanılan elektrikten KDV’nin kaldırılması gerektiğini düşünüyoruz. Özellikle Tarım Bağkurundan emekli olmuş çiftçilerimizden 700-800 TL maaş alanlar var; her bir emeklinin en az asgari ücret tutarında maaş alması gerekmektedir diyoruz. Atanamayan öğretmenlerimizin muhakkak atamalarının yapılması gerektiğini, şehitlerimizin bütün yetimlerine  devlet kadrosunda iş verilmesi gerektiğini, 3600  kat sayısının göstergesinin tüm memurları kapsaması gerektiğini söylüyoruz. KİT’lerde ve bazı kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan özellikle araç şoför kriterine takılan taşeronların tamamının kadroya alınmasını, vatan millet için Doğu’da Güneydoğu’da mücadele eden uzman çavuşların kadroya alınması gerektiğini ve tüm uzman çavuşlara statü verilmesi gerektiğini söylüyoruz. Kapsamı geniş ve ayrıntıları itina ve özveriyle hazırlanmış bir seçim beyannamemiz var. Türk milletinden MHP’ye ve Cumhur ittifakına destek istiyoruz. “ dedi.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek programdan sonra Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can  ve Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ile birlikte Cumhur ittifakını anlatmak için Tarsus Kargılı,Çiçekli, Çağbaşı,Alifakı, Kelahmet, Egemen ve Ağzıdelik  mahallelerini ziyaret etti.

Yenimahalle muhtarı Kenan Pehlivancık’ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Şimşek daha sonra Tarsus Belediyesinin düzenlediği Altaylılar Mahallesinde iftar programına katıldı. Vatandaşların Ramazanını kutlayan Baki Şimşek; Cumhur ittifakı ve partisi için hemşehrilerinden destek istedi.

Akşam Bengütürk televizyonu “Memlekette Ramazan Programına” katılan Şimşek; gündeme, seçime ve Cumhur ittifakına ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak herkesin MHP’ye sahip çıkmasını istedi.  

Bu haber toplam 606 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3