:

:

:

Atatürk’ün, Tarsus’a Gelişinin 97.Yılı Kutlandı

Mustafa Kemal Atatürk’ün Tarsus’a gelişinin 97’nci yıldönümü bu yıl sade bir törenle kutlandı
Tarih: 17 Mart 2020 Salı 16:28
Atatürk’ün, Tarsus’a Gelişinin 97.Yılı Kutlandı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Büyük Önder ve Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu  Mustafa Kemal Atatürk’ün Tarsus’a gelişinin 97’nci yıldönümü bu yıl sade bir törenle  kutlandı.

Koronavirüs salgını nedeniyle bu yılki törenler Tren garı yerine  Cumhuriyet Alanı'nda Çelenk sunumu, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla gerçekleştirildi.

Atatürk anıtı önündeki törene Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Şükrü Uzundağ, Emniyet Müdürü Ercan Elbir, Muharip Gaziler Derneği Tarsus şube başkanı  Rasim Yuvarlakoğlu,  Kuvayi Milliye Derneği Tarsus Şube başkanı Mehmet Topal ile basın mensupları katıldı.  

Anıt önünde Çelenk koyma merasimi, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile gerçekleştirilen  törene katılan Kaymakam  Otcu, Atatürk’ün, 'Tarsuslular sizinle gurur duyuyorum' sözünün çok güzel ve anlamlı olduğunu belirtti.

Bu haber toplam 687 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2