:

:

:

Ara Tatil Bitti, Derslere Devam…

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı
Tarih: 26 Kasım 2019 Salı 11:16
Ara Tatil Bitti, Derslere Devam…
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bu yıl kez hayata geçirilen ara tatil uygulaması ile birlikte Tarsus’ta da öğrenciler ders başı yaptı.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, öğrencilerin ilk dönem boyunca göstermiş oldukları gayretin neticesinde kısa bir soluklanma fırsatı bulduklarını belirtti.

2018/2019 Eğitim Öğretim Yılının ilk ara tatili ile birlikte  73 Bin aşkın öğrencinin yeniden ders başı yaptığını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak, “Öğretmen hem candır, hem canandır. Öğretmen eldir, ayaktır, yürütendir. Öğretmen yürektir. Düşlerinde geleceği büyütendir” diye konuştu.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, çalışma takvimini de hatırlatarak, "Yeni Eğitim Öğretim Çalışma Takvimi Modeli"ne göre 18-22 Kasım'da yapılan ilk ara tatilin ardından ilk dönemin ikinci yarısı dün başladı.Yarıyıl tatili 20-31 Ocak 2020 tarihleri arasında olacak. İkinci yarıyıl eğitim-öğretim dönemi 3 Şubat 2020'de başlayacak.

İkinci ara tatil ise 6-10 Nisan 2020'de olacak, 13 Nisan'da başlayacak ikinci dönemin ikinci yarısı ise 19 Haziran'da tamamlanarak 11 haftalık yaz tatiline girilecek” diye konuştu.

Bu haber toplam 338 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 4