:

:

:

Ankara Tarsuslular Derneği, DK Köksallar Otobüs Firması ile Bilet İndirim Anlaşması yaptı.

Ankara Tarsuslular Derneği, DK Köksallar Otobüs Firması ile Bilet İndirim Anlaşması yaptı.
Tarih: 22 Eylül 2022 Perşembe 12:26
Ankara Tarsuslular Derneği, DK Köksallar Otobüs Firması ile Bilet İndirim Anlaşması yaptı.
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

TADER Üniversite Öğrencileri ve Ailelerine destek vermeye devam ediyor.

TADER, DK Köksallar Turizm Otobüs Firması ile özel indirim protokolü imzaladı. İmzalanan protokol gereği TADER üyelerinin, Üniversite öğrencilerinin ve birlikte seyahat edecek olan birinci derece yakınlarının Bilet ücretlerinden %20 indirimli faydalanmalarını sağladı.

Ayrıca, öğrencilerimizle ilgili olarak ailelerin göndermek istediği okul evrakları ile öğrencilerin ihtiyaçlarını içeren bir koli ile sınırlı kargolardan ücret alınmayacak.

Yapılan anlaşmaya göre, bu hizmetlerden DK KÖKSALLAR Turizm Otobüs Firmasının TARSUS’ tan sefer yaptığı ANKARA, İSTANBUL, NİĞDE, ESKİŞEHİR, BURSA, BALIKESİR, BANDIRMA ve BİGA yönlerine gidecek ve bu il ve ilçelerden tekrar TARSUS’ a gelecek olan üyeler, öğrenciler ve yakınları faydalanacaktır.

TADER Genel Başkanı Semih Özsu ile DK Köksallar Otobüs Firma yetkilileri Hakan Şenyurt ve Mesut Şenyurt arasında yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma gerçekleşti. TADER Başkanı Semih Özsu, yönetim kurulu üyeleri Hakan Dülkar, M. Ali Özışık ile birlikte firma yetkilisi Mesut Şenyurt’ la bir araya gelerek indirim konusundaki protokolü imzaladı.

Başkan Semih Özsu; “Özellikle öğrencilerimiz, yakınları ve üyelerimize seyahatlerinde katkı sağlamak için yaptığımız bu anlaşma için firma yetkililerine teşekkürlerimizi iletiyor, hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Her zaman öğrencilerimiz ve Tarsuslu hemşehrilerimiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi. Firma yetkilisi Mesut Şentürk ise TADER ile anlaşma imzalamaktan, Tarsuslulara hizmet etmekten ve öğrencilerimize destek olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti

Bu haber toplam 360 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3