:

:

:

ALİ BOLTAÇ, ÇAMLIYAYLA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU

“ÇAMLIYAYLA’DA SOSYAL HİZMETLERİMİZ VE ALTYAPI ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”
Tarih: 9 Mayıs 2020 Cumartesi 12:42
ALİ BOLTAÇ, ÇAMLIYAYLA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

MERSİN Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, hem sosyal hizmetlerinin, hem de altyapı çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin il genelindeki tüm ilçelere eşit hizmet götürdüğünü kaydeden Ali Boltaç, “Doğasıyla bölgemizin eşsiz yerleşim yerlerinden biri olan Çamlıyayla’ya ilçemizde de sosyal hizmetlerimiz yerine getirilirken; yol, su ve diğer altyapı çalışmalarımız da sürmektedir” dedi.

Çamlıyayla’da gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, ilçe kadınlarıyla da bir araya gelip, sohbet etti.

Koronavirüs sürecinde sağlığın olduğu kadar, ekonominin ve gıdanın da öneminin arttığına dikkati çeken Ali Boltaç, “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de olumsuz etkiler yaratan koronavirüsle mücadele konusunda kamu kurum ve kurumlarının dezenfekte edilmesi ve zararlılara karşı ilaçlanması konusunda ivedi çalışma başlattık.

İl genelinde olduğu gibi Çamlıyayla ilçemizde de bu çalışmalara önem verdik. Halkın ortak kullanım alanları dezenfekte edilirken, kişisel bakım içinde temizlik kiti dağıtımı gerçekleştirdik” dedi.

 

Büyükşehir tarafından onbinlerce vatandaşa gıda kolisi dağıtımı yapıldığını da ifade eden Ali Boltaç, “Süreç sağlığı olduğu kadar, iş hayatının durma noktasına gelmesinden ve insanlarımız evlerinde kalmasından dolayı ekonomik yaşamı da olumsuz etkiledi. Bu noktada da yurttaşlarımıza bir nebze de olsa destek olabilmek için onbinlerce gıda kolisi dağıtımı yaptık ve dağıtımlarımız devam ediyor.

Çamlıyayla’da da yaklaşık 500 haneye gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirildi. Dışarı çıkma kısıtlamaları bulunan ihtiyaç sahibi 65 yaş ve üstü vatandaşlarımıza, yine kronik rahtsızlıkları bulunan insanlarımıza gıda kolisi ulaştırdık. Elbette esnaflarımızı unutmadık. Maalesef alınan tedbirler nedeniyle kepenk açamayan, açsa dahi siftah edemeyen esnaflarımıza; esnaf odalarıyla koordineli şekilde çalışarak yine gıda kolisi ulaştırdık. Aynı şekilde Çamlıyayla’da da sıkıntı yaşayan esnaflarımıza gıda kolisi dağıtarak, zorlu süreçte dayanışmanın en güzel örneğini sergiledik” diye konuştu.

Gıda kolisi dağıtımının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Kriz Merkezi’ne gelen birçok taleplerinde ekipler tarafından yerine getirildiğini belirten Ali Boltaç, “Bebeklere bez ve mama, çocuklarımıza süt, sokağa çıkma kısıtlaması olan günlerde ekmek dağıtımı ve yine ihtiyaç sahibi yurttaşlarımıza aşhanelerimizde pişen leziz yemekleri ulaştırdık ve ulaştırmaya da devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Göreve geldiği günden bu yana sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in halka dokunacak yeni projeleri de uygulamaya koyacağını kaydeden Ali Boltaç, “Elbette sosyal projelerin ağırlıklı olarak yürütüldüğü bu dönemde diğer görevlerimizi aksatmıyoruz. Sert geçen kış aylarında heyelanlardan dolayı zarar gören Çamlıyayla’daki birçok yolda ekiplerimiz çalışma yürüterek sorunları ortadan kaldırdı. Sorumluluk alanımızdaki Cumayakası Mahallesi eski lise yolu, Sebil Caddesi Cerelik mıntıkası, Ergene yolu ve Körmenlik, Karain ile Belçınar arasındaki yolda, ağır iş makinaları kullanılarak geçtiğimiz aylarda çalışma gerçekleştirildi. MESKİ ekiplerimizde aynı şekilde sorumluluk alanında çalışmalarına aralıksız devam etmektedir” diye konuştu.

 
Bu haber toplam 1020 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2