:

:

:

AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatının Ankara Çıkarması

64. hükümetin kurularak alması ve Meclisin yeni dönem çalışmalarına başlaması nedeniyle Ak Parti Tarsus ilçe Teşkilatı Ankara'ya bir ziyaret gerçekleştirdi.
Tarih: 3 Aralık 2015 Perşembe 09:32
 AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatının Ankara Çıkarması
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Ak Parti Tarsus ilçe Başkanı Mehmet Yıldız başkanlığında, yönetim kurulu üyeleri,  Belediye Meclis üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kollarından bir heyet Ankara'ya hayırlı olsun ziyaretine gitti.

 

Konu hakkında bir açıklama yapan Ak Parti Tarsus ilçe Başkanı Mehmet Yıldız, Ankara'daki ziyaret ve temasları hakkında şu bilgileri verdi:

 

''1 Kasım seçimlerinden başarıyla çıkarak yeniden tek başına iktidar olan partimiz, 64. Hükümeti kurarak ülkemize ve milletimize hizmete devam etmektedir.

 

Yine 64. Hükümetin güvenoyu alması ile çalışmalara hız verilmiş, yeni hükümette Mersin Milletvekilimiz sayın Lütfi Elvan Başbakan  yardımcısı olarak görev almıştır. Bu bizleri mutlu etmiştir.        

 

Bu kapsamda ilçe Teşkilatı olarak Ankara'ya giderek Başbakan Yardımcımız sayın Lütfi Elvan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

 

Yine TBMM'de Mersin milletvekillerimiz Yılmaz Tezcan, Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan'ı ilçe teşkilatımız Meclis üyelerimiz Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızla ziyaret edip, hayırlı olsun dedik.  Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Görevlerinde başarılar diliyor, yeni hizmetlerini bekliyoruz.'

 

Yıldız, "Ayrıca Ankara'da TBMM ziyaretinde MHP Milletvekili Baki Şimşek'i de Tarsuslu hemşehrimiz olarak ziyaret edip hayırlı olsun dileklerimizi ilettik' dedi.

 

 

Bu haber toplam 8491 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2