:

:

:

AK Parti İlçe Teşkilatı ve Milletvekili Adayı Taşkın, Tarsus'ta Odaları Gezdi

Seçim startı verdikten sonra Ak Parti Tarsus ilçe teşkilatı ve milletvekili adayları, ilçe yönetimiyle oda ve kooperatiflere ziyaretlere başladı.
Tarih: 1 Ekim 2015 Perşembe 08:57
AK Parti İlçe Teşkilatı ve Milletvekili Adayı Taşkın, Tarsus'ta Odaları Gezdi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Ak Parti Tarsus ilçe başkanı Mehmet Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri Tarsus’ta birçok ziyaretler yaparak seçimde destek istediler.

 

Başkan Seçim startı verdikten sonra Ak Parti Tarsus ilçe teşkilatı ve milletvekili adayları, ilçe yönetimiyle oda ve kooperatiflere ziyaretlere başladı.Mehmet Yıldız, ‘Tarsus’ta ‘Hep Birlikte Yeni Türkiye için’ sloganıyla Milletvekili Adayımız Ali Cumhur Taşkın ve Tarsus İlçe Teşkilatımızla Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak Beyi ziyaret ettik. Ayrıca 1. Esnaf Kefalet Kooperatifine gidip başkan Mahmut Şahin ile görüştük. 

 

Yine Ziraat Odası ziyaretimizde ise başkan Ali Ergezer ile görüştük.2.Esnaf kefalet Başkanı Bektaş Aslan ve Borsa Başkanı Sn Murat kaya’yı ziyaret ettik Ayrıca Şoförler odası ve Otomobilciler odası Başkanı Sn.Duran Şen ile istişare ettik.

 

Tarsus oda başkanlarına yeni dönemde yapacağımız hizmetleri anlatıp onların talep ve isteklerini dinledik. Bugünlerde diğer oda ve kooperatif ile STK’lara ziyaretlerimiz devam edecektir. Durmak Yok yola devam’ dedi.

 

Bu haber toplam 8622 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1