:

:

:

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Gül, Basın Toplantısı Düzenledi

"Bizim İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet Olacaktır''
Tarih: 30 Aralık 2016 Cuma 10:41
AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Gül, Basın Toplantısı Düzenledi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Adalet ve Kalkınma Partisi Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, 2019 yılında halkı Ak belediyecilik hizmeti ile tanıştıracaklarını söyledi.

Tarsus Otelcilik ve Uygulamalı Meslek Lisesinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, göreve geldiklerinden sonra yaptıkları çalışmalar hakkında konuştu.

Gül, 'Geçtiğimiz günlerde ilk Danışma Meclisi Toplantımızı gerçekleştirdik. 

Tarsus halkının AK Belediyecilik Hizmet anlayışını görmek istediklerini ve yanımızda olduklarını hissettik. İnşallah yapacak olduğumuz çalışmalarla 2019'da Ak belediye hizmetlerine halkımızın desteği ile kavuşturacağız. Tarsus ve Mersin'de seçim öncesinde söz verdiğimiz hizmetlerin gerçekleşmesi için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz '' dedi.

-ÇUKUROVA HAVALİMANININ İHALESİ YAPILDI-

 Ak Parti hükümetinin işbaşına gelmesiyle birlikte planlanan hizmetlerin tam zamanında yerine getirildiğinin altını çizen Başkan İbrahim Gül, Ak Parti iktidarı döneminde Mersin'e 14 milyar liralık yatırım yapıldığını söyledi.

Gül, sürekli eleştirildikleri Çukurova Havaalanı inşaatının ihalesinin yapıldığını bundan sonra müteahhitle ilgili sıkıntı yok. Para sıkıntısı yok. Bu hizmeti inşallah bölgemize kazandıracağız.

Havalimanının hizmete girmesiyle bölgenin ekonomisine büyük katkısı olacağını dile getirerek, sahil yolu, hastane ve Hızlı Tren projelerinin son durumu ile ilgili bilgiler verdi.

-VERİLMİŞ SÖZLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ-

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, yerel yönetimde bulunanların verdikleri sözleri yerine getirmesini beklediklerini söyledi.

Başkan Gül şunları söyledi: ''Tarsus'ta Yarenlik alanını yeniden yapıyoruz dediler aylardır yerlere düz bir beton döşemeyi bile bitiremediler. Esnafı sıkıntı içerisinde bıraktılar. Parkları bozup yapmaktan başka bir çalışmaları olmadı. Cami ve taziye evlerini zaten müteahhitler yapıyor. Seçim döneminde vermiş oldukları sözler ne oldu?

Ona bir baksınlar. 33 katlı otel yapacağız dediler söz verdiler. 20 bin kişilik Yeni Stad yapacağız dediler. Fuar ve Kongre Merkezi yapacağız dediler. Çok Katlı Otopark yapacağız dediler. Tüm mahallelere Yüzme Havuzları Yapacağız dediler. Söz verdiler. Biz bu vaadlerin ve sözlerin gerçekleşmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. İşte Ak parti olarak bunları takip ediyoruz. Kim ne söz vermişse yapmasını bekliyoruz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet olacaktır'' şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 8849 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1