:

:

:

6 Şubat Depremlerinde Hayatını Kaybeden Vatandaşlar Dualarla Anıldı

6 Şubat Depremlerinde Hayatını Kaybeden Vatandaşlar Dualarla Anıldı
Tarih: 8 Şubat 2024 Perşembe 16:40
6 Şubat Depremlerinde Hayatını  Kaybeden Vatandaşlar Dualarla Anıldı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
6 Şubat’ta ve devamında Kahramanmaraş ve Hatay merkezli yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programda dualarla anıldı. Seneyi devriyesi Miraç Kandili’ne denk gelen 6 Şubat depremlerinin acısı yüreklerde yeniden hissedildi. Akbelen Mezarlığı’nda ve Tarsus Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen anma programında Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlit okutuldu. Aynı zamanda katılımcılara lokma ve kandil simidi de ikram edildi.
Geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta ve devamında yaşanan Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar, Mersin’de dualarla anıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkezde Akbelen, Tarsus’ta ise Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen anma programında, Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlit okutuldu. Seneyi devriyesi Miraç Kandili’ne denk gelen depremlerde kaybedilenlerin acısı yeniden yüreklerde hissedilirken, yeni acılar yaşanmaması için de dualar edildi.
Sosyal Hizmetler Dairesi ile Mezarlıklar Dairesi iş birliğinde düzenlenen programda, depremde hayatını kaybeden yaklaşık 54 bin vatandaş için Kuran-ı Kerim tilaveti ve mevlit okutuldu. 
Bu haber toplam 184 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2