:

:

:

1 Kasım, AK Parti İktidarından Hesap Sorma Günü Olacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Baki Şimşek, 13 yıldır ülkeyi teröre ve teröristlere teslim edenlere dur deme vaktinin geldiğini belirterek, 1 Kasım'ın AK Parti iktidarına hesap sorma günü olacağını söyledi.
Tarih: 27 Ekim 2015 Salı 08:11
1 Kasım, AK Parti İktidarından Hesap Sorma Günü Olacak
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Milletvekili Baki Şimşek, yaklaşan 1 Kasım genel seçimleri öncesinde partisi tarafından Tarsus'ta düzenlenen 'Büyük Yürüyüş'e katıldı.

 

Özünlü Kız Yurdu önünden başlayan ve Cumhuriyet Alanı'nda son bulan yürüyüş güzergahı boyunca hemşehrilerinin sevgi gösterisinde bulunduğu Baki Şimşek'in, büyük yürüyüş sırasında zaman zaman duygulu anlar yaşadığı gözlendi.

 

Tarsusluların sevgi gösterisine maruz kalan MHP'li Şimşek, Cumhuriyet Alanı'nda ise hemşehrilerine yaptığı konuşmasında, 13 yıldır tek başına ülkeyi yöneten AK Parti iktidarını eleştirdi.

 

Tarsus halkının bugüne kadar hep hizmete sahip çıktığını belirten Milletvekili Şimşek "Tarsuslular birlik ve beraberliğine, kardeşliğine sahip çıktılar.  

 

13 yıldır Mersin'e gelip, Tarsus'a gelip 13 yıldır laftan başka hiçbir şey üretmeyenlere itibar etmediler. Bugünden sonra da Tarsuslu hemşerilerim, 13 yıldır Mersin'de bir havaalanı olmadığını bilmeyenlere, 13 yıldır Tarsus'ta hastane olmadığını bilmeyenlere, bu bölgede 13 yıldır sahil bandı için çivi çakmayanlara itibar etmeyeceklerdir. Tarsus'u nakış nakış işleyen, yayla yollarını ve köy yollarını yapan sayın Belediye Başkanlarımıza sahip çıkacaklardır" dedi.

 

1 Kasım seçimlerinin önemine de değinen ve konuşması sık sık alkış ve sloganlarla kesilen Baki Şimşek "İnşallah 13 yıldır ülkeyi teröre ve teröristlere teslim edenlere, bugün Türkiye'nin 20 ilinde askerin ve polisin bile rahatça dolaşamadığı bir ülke haline getirenlere 1 Kasım'da siz hemşehrilerimizle birlikte hesabını soracağız ve Milliyetçi Hareketi tek başına iktidar yapacağız.

 

Bizler, Türk Milliyetçileri olarak, ülkücüler olarak bugüne kadar sizlere verdiğimiz hiçbir sözümüzü yerine getirmemezlik yapmadık.

 

Ne söz vermişsek verdiğimiz sözlerin arkasında durduk. Bundan sonra da hem değerli hemşerilerimizin hem de ülkemizin hizmetinde olacağız" ifadesini kullandı.

 

Bu haber toplam 8840 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2