:

:

:

, “Kenti Ayağa Kaldıracak Projelerimiz Çok Yakında Hayata Geçecek”

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, kenti ayağa kaldıracak projelerin çok yakında hayata geceği müjdesini verdi
Tarih: 6 Ocak 2009 Salı 23:50
, “Kenti Ayağa Kaldıracak Projelerimiz Çok Yakında Hayata Geçecek”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, kenti ayağa kaldıracak projelerin çok yakında hayata geceği müjdesini verdi.

Yıllardır üzerinde önemle durdukları projelerin başında olan Tarsus-Kazanlı Turizm Projesi ile ilgili olarak çok yakında ilk kazmanın vurulacağını söyleyen Karagözlü, “Tarsus’un gelişmesine önemli katkılar sunacak olan Tarsus-Kazanlı Turizm Projesi yani Sahil Bandı Turizm Projesini hayata geçirilmesi noktasında önümüzdeki şubat ayı içinde ilk kazmanın bölgede vurulacağını bazı çevreler tarafından duyduk. Buda bizi oldukça sevindirdi.

Bilindiği üzere bu projenin hayata geçmesi ile birlikte 10 bin kişiye iş sağlanmış olacak. Keza projenin yapımı sırasında da yüzlerce kişi ekmek yiyecek”dedi.

MARKALAŞMANIN ÖNEMİ ARTMALI

Tarıma dayalı sanayinin hayata geçmesi halinde markalaşmanında öneminin beraberinde artacağını dile getiren Karagözlü, ”Tarıma Dayalı Sanayi ile birlikte özellikle gıda sektöründe önemli ataklar gelişebilir.

Konu teşvikkapsamında değerlendirilmesi halinde hem istihdam yaratılmış hemde çiftçilerimiz ürettiği ürünü markalaştırıp, kolaylıkla tüketici ile buluşturmuş olur.”dedi.    

İSRAİL’İ KINADI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Karagözlü, İsrail’in yıllardır uyguladığı savaş yanlısı tutumu nedeniyle Ortadoğu’nun bu hale geldiğini söyledi.

İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıları kınayan Karagözlü, “İsrail’in yıllardır uyguladığı savaş yanlısı tutumu nedeniyle Ortadoğu bu hale getirilmiştir.

Ortadoğu ülklerine zarar vermeye bu tutumu ile devam ediyor.

Filistin halkına resmen soykırım yaparcasına tutum izleyen İsrail’i kınıyorum.

Bu durum bütün bölgeye taştığı zaman Avrupa ve Dünya devletlerine  dur deme yetkisini kim gösterecek. Kendini bilmez İsrail’e cevabı mutlaka verilecektir.”diye konuştu.


Bu haber toplam 2388 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2