:

:

:

Cumhuritifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat Oldu

Cumhuritifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat Oldu
Tarih: 11 Ocak 2024 Perşembe 16:54
Cumhuritifakı  Tarsus Belediye  Başkan Adayı Mahmut Tat Oldu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
31 Mart yerel seçimlerde Cumhuritifakı Millliyetçi  Hareket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat oldu.
Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Mahmut Tat yaptığı açıklamada şunları söyledi;
Değerli Kardeşlerim, Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin ve Genel Merkezimizin Taktirleri İle, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adaylığı Görevini Üstlenmiş Bulunuyorum.
Güvenlerini Asla Boşa Çıkartmayacağım.Bu Süreçte, Aday Adayı Olan Kardeşlerime Çalışmalarından ve Katkılarından Dolayı Teşekkürlerimi Sunarım. Bundan Sonra Onlar İçin Ağabey Olacağım.Şunu da Belirtmek İsterim ki;Benim Gayem Sadece Başkan Olmak Değildir.
Benim Gayem Tarsus Belediyesini Kazanmak ve İyi Yönetmektir.Ve İnanıyorum Ki,Cumhur İttifakı Olarak,Hiçbir İnsanımızı Dışarıda Bırakmadan,Teşkilatlarımız, Aday Adayı Arkadaşlarımız ve Halkımızla Omuz Omuza Çalışıp,Tarsus Belediyesini Kazanacağız.Büyükşehir Belediyesini Kazanacağız. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun.’dedi.
Bu haber toplam 384 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2