:

:

:

TSO Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplatısı Yapıldı

TSO Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplatısı Yapıldı
Tarih: 23 Mayıs 2026 Cumartesi 09:25
TSO Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplatısı Yapıldı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı başkanlığında gerçekleştirildi. Bölgesel ekonomik gelişmelerin, sektör temsilcilerinin taleplerinin ve sosyal sorumluluk projelerinin ele alındığı toplantıda önemli mesajlar verildi.
Toplantının açılışında söz alan Oda Meclis Üyesi ve 4. Meslek Komitesi (Hayvancılık Grubu) üyesi , yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayvancılık sektörünün içinde bulunduğu duruma dikkat çekti. Özellikle üreticilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılar, yem maliyetlerindeki artış, hayvan tedarik süreci ve süt ürünleri piyasasında yaşanan dalgalanmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Avşar, üreticilerin desteklenmesi gerektiğini ifade etti. Sektörde yaşanan sorunların çözümü noktasında ilgili kurum ve kuruluşların daha etkin adımlar atmasının önemine vurgu yapan Avşar, üretimin sürdürülebilirliği açısından alınacak kararların büyük önem taşıdığını dile getirdi.
Toplantıda daha sonra Odanın Mayıs ayı faaliyet raporu meclis üyelerine sunuldu. Gerçekleştirilen çalışmalar, yürütülen projeler ve üyeler adına yapılan faaliyetler hakkında bilgi paylaşımında bulunulurken, bölgesel kalkınmaya yönelik sürdürülen çalışmalar da değerlendirildi..
Bu haber toplam 520 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 18