Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (Tarsus TSO) Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferit Çetiner, Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Gürkan Özkaynak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Tarsus'un ekonomik ve sosyal yapısına ilişkin değerlendirmelerde bulunulurken, kamu kurumları ile iş dünyası arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yapıldı. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Başsavcı Gürkan Özkaynak'a yeni görevinde başarılar dileyerek, görev süresinin Tarsus'a hayırlı olması temennisinde bulundu.
Cumhuriyet Başsavcısı Gürkan Özkaynak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.Karşılıklı iyi dileklerin ifade edildiği ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. Ziyaretin, Tarsus'ta kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları arasındaki güçlü iletişim ve iş birliğinin pekiştirilmesine katkı sağlayacağı ifade edildi.































