Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Bekir Kaya, bu yılın ilk yarısında borsanın işlem hacminin yüzde 22 oranında arttığını kaydetti.
Kaya, işlem hacminde yakaladıkları başarı grafiğinin yanında Ticaret Borsası olarak özellikle eğitim yardımlarına büyük önem verdiklerini ifade ederek, 2008 yılı ilk altı ayında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
“Bu yılın ilk altı ayında 201 milyon 65 bin 232 YTL’lik işlem hacmi gerçekleştirildi. Bu oranın geçen yılın aynı döneminde 164 milyon 847 bin 36 YTL’ye ulaştı.
Tarsus’lu bazı tüccar ve sanayicilerimiz tümü öneri ve uyarılarımıza rağmen maalesef Tarsus’tan kazandığını Tarsus’a harcamıyorlar.
Bizler Borsamız kazandığını Bakanlığımızın ve Mevzuatımızın izni ile Tarsus’umuza harcıyoruz. Tüm tescillerinizi Tarsus’ta, Borsamızda yaptırın. Bizlerde sizlerin bu katkıları ile şehrimize daha fazla yardım edelim.”dedi.































