Tarsus Lokantacılar, Kebapçılar ve Pastaneciler Odası’nın başkanlık seçimi, Tarsus Belediyesi Nikah Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Seçimde tek listeyle gidilen kongrede, Ali Tavman esnafların güven oyunu alarak oda başkanlığına seçildi.
Genel kurulda yapılan yoklamanın ardından gündem maddeleri görüşüldü. Divan teşekkülünün tamamlanmasının ardından gerçekleştirilen seçimde, tek listeyle aday olan Ali Tavman, salonda bulunan oda üyelerinin oylarının tamamına yakınını alarak başkanlık görevine getirildi. Seçim sürecinin demokratik bir ortamda ve olgunluk içerisinde tamamlanması, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Seçimlerin yapıldığı Tarsus Belediyesi Nikah Salonu, sabah saatlerinden itibaren esnaf temsilcileri ve oda üyelerini ağırladı. Genel kurulda konuşan Ali Tavman, kendisine duyulan güvenden dolayı tüm üyelere teşekkür ederek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Tavman, yeni dönemde oda üyelerinin sorunlarını yakından takip edeceklerini, esnafın taleplerini ilgili kurumlara iletmek için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.
Yeni dönemde önceliklerinin; lokantacı, kebapçı ve pastaneci esnafının ekonomik koşullarını iyileştirmek, mesleki dayanışmayı güçlendirmek ve sektörel sorunlara kalıcı çözümler üretmek olacağını belirten Tavman, “Bu görev bir makamdan öte, esnafımıza hizmet etme sorumluluğudur. Kapımız tüm üyelerimize açık olacak” dedi.
Genel kurulda ayrıca oda faaliyetleri, geçmiş dönem çalışmaları ve önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulunuldu.
































