:

:

:

Gezmez, “Tarsus’u Konaklayan Bir Destinasyon Yapmak İstiyoruz”

Gezmez, “Tarsus’u Konaklayan Bir Destinasyon Yapmak İstiyoruz”
Tarih: 10 Eylül 2026 Perşembe 11:31
Gezmez, “Tarsus’u Konaklayan Bir Destinasyon Yapmak İstiyoruz”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Wyndham Tarsus St. Paul Hotel Genel Müdürü Tunç Gezmez Tarsus’un binlerce yıllık geçmişi, farklı medeniyetlerden taşıdığı izler ve özellikle St. Paul mirasıyla çok güçlü bir turizm potansiyeline sahip olduğunu belirtti.
 Wyndham Tarsus St. Paul Hotel Genel Müdürü Tunç Gezmez Tarsus’un binlerce yıllık geçmişi, farklı medeniyetlerden taşıdığı izler ve özellikle St. Paul mirasıyla çok güçlü bir turizm potansiyeline sahip olduğunu belirten Wyndham Tarsus St. Paul Hotel Genel Müdürü Tunç Gezmez, kentin bölgenin önemli turizm destinasyonlarından biri olması için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Tarsus’un merkezinde, St. Paul Kuyusu’nun hemen yanında yer alan ve yaklaşık iki asırlık tarihi yapıların da bulunduğu 17 konağın restorasyonuyla hayata geçirilen Wyndham Tarsus St. Paul Hotel, 15. ayında ulusal ve uluslararası misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.
Özellikle inanç turizminin Tarsus için önemli bir fırsat olduğuna dikkat çeken Gezmez, St. Paul Kuyusu ve çevresinin farklı ülkelerden ziyaretçileri şehre çektiğini belirtti. “Amerika Birleşik Devletleri, Güney Kore, İspanya ve Rusya başta olmak üzere farklı ülkelerden inanç turizmi kapsamında misafirlerimizi ağırladık. Bu ilginin artması için Tarsus’un hikâyesini uluslararası pazarlarda daha fazla anlatmaya devam edeceğiz.” dedi.
Bu haber toplam 568 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1