:

:

:

YENİLGİNİN ARDINDAN SONRA GELEN GERÇEKLER!!!

23 Şubat 2018 Cuma 10:59
Mehmet AKTOPRAK

TARSUS’UN TARTIŞILACAK VE YORUMLANACAK ÇOK ŞEYİ VAR!! ŞİMDİ YAPILMASI GEREKEN TEKNİK VE TAKIM KADROSUNA İNANARAK MAÇLARI SÜRDÜRMEKTİR!                                                                                     HER SEZON TEKNİK KADRO İLE BOZUŞAN YÖNETİM!                                           

BU SEZON DOĞRU YOLU SEÇTİ!                                                                           BU DAKİKADAN SONRA TEKNİK KADRO DEĞİŞİMİ HİÇBİR YANLIŞI VE DOĞRUYU DEĞİŞTİRMEZ!!!                                                                               

ANCAK! BU HAFTA OYNANACAK OLAN KOCAELİSPOR MAÇINA ODAKLANALIM!!!

Tarsus Yeni Doğuş Gazetesi olarak gerçekleri tartışmak ve yorumlamak görevimizdir! Başkan Önder Ege’nin yapmak istediği değişimleri yapabilmesi için kendisine yardımcı olacak bir kadronun olmadığını söylemek isterim... İyi niyetle işi yürütmesini sağlayacak imkânları bu kadar olduğunu söylemek hiçte yanıltmamalıdır! Kulübün bütçesi ne kadardır?                                                                    

Bilmiyorum!!!                                                                                                                                                               

Bundan önceki, yönetimlere transfer harcamalarının ne kadar olduğu hiçbir zaman verilmezdi!!! Kulüplerin en zayıf tarafı kulüplerin ekonomik ve teknik konuda yapılması gereken diyalog kurulmamasıdır!!!!Tarsus İdman yurdunun geleceği bugünün konusu değildir... Uzun yıllar bu kulübü yöneten kadroların bu konuda hataları yok muydu? Bu konuda ısrarla üzerinde durduğum altyapı konusunda verdiğim raporlara ilgi göstermeyenlere ne demeliyiz?!                                                                                                     

TAKIMIN ARKASINDA TARAFTAR DESTEĞİ VAR!!!                                                                                                                     

Sezonun başlaması ile hataların devam ettiğini söylemek yanlış olmaz! Yönetimin teknik kadroya destek vermesi doğrudur! Bu konuda aksini düşünmek “abestir” Transferde ettiğiniz oyuncuya inanmamak olur mu? Hala bazı konularda anlaşılmayan veya anlatılamayan konuları tartışmak spor kamuoyunu rahatsız olmamalıdır... Bugüne kadar yapılan yorumlara kulak verilseydi(!) bu durumu konuşmak yerine; fikirlere ve düşüncelere saygı duyulsaydı!!! Bu günleri tartışmak yerine başarımızı tartışırdık!!!                                                                                                                                                                          

Başkan Önder Ege, sıkıntılarını geçen sezon bu sorunları ve sıkıntıları yaşadı... Bu konuları açık ve seçik konuşulabilseydi, bugün bu duruma düşmezdi... Ne yazık ki, yönetim başı olmak her konuda yetkili olmak demek değildir! Ne yazık ki, yanlış anlaşılan yasalar ve kurullar sonrası tek kişiye tabii olmak doğru bir yapı değildir! Yönetim olarak birliklerini alınan kararlarla birlikte  desteklemeleri gerekirdi!!!                                                                                                                                    

SEÇİLMİŞLER HATALARINI DÜZELTMESİDİR!!!                                                                                                      

İnsanlar şeşer ve şaşar! İnsan hata yaparak, doğruyu bulurlar... Mahmut Aydınoğlu, yazılarında ve tartışma konularında samimi olduğun inanıyorum. Düşünce ve fikir olarak kendine ait üslubu ile kaleme aldığı konusu olan “Bütçe ve Futbol” konusunda katıldığım veya katılmadığım konularım var! Ama! Hak verdiğim yönetim ve Özcan Hoca ile ilgili sıkıntılara hak veriyorum! Bu dakikadan sonra yapılması gereken ligin son maçına kadar destek vermek bu kadar zor mu? Bu sezonda kulübümüze desten verilmesi halinde play-Off’a katılmasını önlemeyelim! Ne olacağını lig bittiğinde göreceğiz...

ALTYAPIYA DÖNELİM!!!!                                                                                                                                            

Kulübümüzün en zayıf karnı altyapı konusunda gereken düzenlenme yapılmadı... Bu altyapı konusunda yapılması gereken çalışmalar yetersiz(!) Hala ne yapılıyor? Koordinasyon çalışması hem üstyapı, hem altyapı arasında köprü görevini üstlenen kim? Karşılıklı diyalog halinde sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkması mümkün!!! Transfer ayında yapılan transferin doğru olmadığı ve ilk yarıda verim alınmayınca ara transferde bırakılmasının ifadesi ne olabilir? Kavgayı, dargınlığı, küskünlüğü bırakalım!!! Bu takım Tarsus’undur!                                                                                                                                   

GÜNÜN SÖZÜ: TARSUS İDMAN YURDU, SEVGİSİ BİTMEYEN BİR MARKADIR!!! (Mehmet AKTOPRAK)

Bu yazı toplam 473 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın diğer makaleleri
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3