:

:

:

UYUMLU YÖNETİM BAŞARILI OLUR!

13 Eylül 2019 Cuma 11:19
Mehmet AKTOPRAK

Her sezon yapılan şikâyetleri dillendirmeden önce gerekli önlemleri olmak en doğrusu olur!                             

 Olur, olmasına da(!) Şikâyeti alışkanlık haline getirmek daha kolayımıza mı geliyor?  Transfer ayında takım kadronu oluşumunu başkan yaparsa(!) takımın başarılı olmasını beklemek şansa mı bırakılır? Nedense(!) yöneticilerin seçilmesi ile başlayan vitrin özlemi sonucunda manşetlere taşınan imza resimleri… Parayı veren benim! Harcayanda,  benim! Transferi yapmak benim, hakkım diyebilen başkanlar olabilir mi?! Konuyu daha açmakta yarar var… Türkiye’de başkanlara o kadar çok yetki veriliyor ki(!) nerde başladı ve nerede bittiğini bilmeyenlerin sayesinde lig’in başlaması ile başlayan başarısızlığı kabul eden hiçbir başkan görmedim…  Sonrasında…Teknik adamın başına patlayan “başarısızlık yaftası” ile işine son verilir..  İlk hafta kendi saha avantajını kullanamayan Tarsus İdman yurdu, Şanlıurfa karşında ne yapabilir? Demekle başladığımda; her iki takımında O puanla sahada kapışacaklar… Burada yazıma nokta koymak istiyorum. Sonucu aldıktan sonra yazıma kaldığım yerden başlarım…                                                                                                                                                        ŞANLIURFASPOR-TARSUS DİMANYURDU: O-2 SONUÇLANDI…                                                                                 

Anlatmaya çalıştığım; geçen sezon yaşanan olumsuzluğun nedeni olan başkanın,  teknik kadro kıyımı sonuncunda Tarsus idman yurdu’nda yaşanan olumsuzluk  dramını izledik!  Özcan Hoca’nın takımdan ayrılmasını isteyen Başkan olan Eyüphan Eyüpoğlu’nun tek taraflı olarak aldığı karar sonucunda sezonun son maçlarında yaşadığımız ligde kalma-kalmama dramını yaşadık! Bu sezon geçen sezona göre daha zorlu bir ligi yaşayacağız… Yönetimin uyumlu bir çalışma içinde olmalarının yaratacağı huzur başarıyı getirir. Bu hafta içerde oynayacağımız Sarıyer spor, dış sahada oynadığı Pendik Spor karşılaşmasından 0-1 skorla ilk haftada üç puanla tanıştı… İçerde oynadığı BAK spor karşısında aldığı 0-0 skorla 4 puana sahip… Tarsus, ilk hafta içerde oynadığı Hekimoğlu Trabzon karşısında başarılı bir performans gösteremedi ve sahadan 3-1 yenik ayrıldı… Dış sahada oynadığı Şanlıurfa Spor, kadrosunu oluşturan genç oyuncularla lig’de mücadele ediyor. Transfer ayında birçok futbolcusu ile anlaşamadı… Ekonomik sorunları çözemeyen bir yönetimde lig’e genç bir kadro ile başladı…Birçok futbolcusu ile parasal sorunlarını çözemeyen Şanlıurfa Spor’a federasyon tarafından verilen puan cezası -6 olduğunu hatırlatalım..                                                                                                                          YÖNETİM HUZURLU ÇALIŞMALIDIR!    

 Başkan ve yönetimi oluşturan fertlerin anlaşmalarını sağlayacak olan” Tarsus İdman Yurdu” sevgisi sayesinde uyumlu çalışmanın ortaya koyacağı hırs ile bütünleştirmek gerekir diye, düşünüyorum!  Ayrıca yapılan yorumlar ve uyarılar dikkate alınmalı! Yönetime, yapılacak uyarı ve yorumların seviyeli olmasına dikkat edilmelidir… Elbirliği ile yapılan çalışmaların sonucu Tarsus’un bu sezon başarılı olmasını sağlayacak, itici güç olacaktır!                                                                                                                      

 GÜNÜN SÖZÜ: Taraftarlara seslenmek istiyorum: Unutmayalım! Elbirliği ile yapılan mücadele her zaman başarıyı getirir! Hatırlayalım ve hatırlatalım! (Mehmet AKTOPRAK)

 
Bu yazı toplam 515 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın diğer makaleleri
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2