:

:

:

TUZLA SPOR, GOL AVARAJI İLE GRUP LİDERİ OLDU…

16 Kasım 2018 Cuma 09:27
Mehmet AKTOPRAK

SİVAS SPOR:2-TARSUS:1… ETİMESGUT:2-MENEMEN: 2…MANİSA BŞB:5-TOKAT SPOR:1…ZONGULDAK KÖMÜR:0-KAHRAMANMARAŞ SPOR:3… BUGSAŞ: 0- TUZLA SPOR:3… KIRKLARELİ SPOR:2- FETHİYE SPOR:1… ŞANLIURFA SPOR:2- A. SELÇUK SPOR:1… BANDIRMA SPOR: O- F. KARAGÜMRÜK:1 SONUÇLANDI.

Sonuçlara baktığımızda; görülen rakamsal sonuçlar takımların ilerleyen haftalarda değişimlerin olacağı beklenilmelidir… 13 hafta Tuzla spor- Etimesgut, Menemen spor-Manisa BŞB, F.Karagümrük-Şanlıurfa spor, Sivas BLD- Zonguldak Kömür, Tarsus-A. Selçuk spor ve Kahramanmaraş spor-Kırklareli spor… Bu maçların sonuçları klasman sıralaması ile başlayan değişimlerin bu hafta gerçekleşmesi mümkün görülüyor...

TARSUS’A GELİNCE…

Bu hafta iç sahada oynanacak olan Konya Anadolu Selçuk Spor maçı Tarsus’un puan kayıplarına artık! Son vermesi bekleniliyor… 19 puanla 6.sırada bulunuyor. Bu hafta sonucunda Tarsus alacağı üç puanla üst sıraya yerleşmesi içinde, ilk beş arasındaki takımların puan kaybı önemli… Özcan Hoca, bir hafta çalışmasının ödülü olan üç puan alınmayınca, üç puan kaybetmeyi her maç sonunda  yaşıyor. Yapılan basit hataların sonucunda alınan 2-1’lik sonuç… İç sahadaki maçta üç puan istediği daha çok istiyor… Taraftar, yönetim, teknik kadro ve futbolcuların istemi çok önemlidir. Her zaman lig’in inişli-çıkışlı olduğunu kabul edilmelidir. Tarsus’un kadrosu yeterli değil! Savunma hala toparlanamadı… Sakatlıklar, kart cezalısı ve kadroya giremeyen futbolcuların ile başlayan değişim ile taşlar yerine oturtmak zaman ister! Saha içinde takımı yönlendirecek bir lider yok! Savunma çıkışlarında çok yan top yaparak zaman kaybı oluyor… Direk paslarla ileriye doğru yapılması gereken isabetli paslar,  ortalar etkili olmayınca paslar etkisiz oluyor. Rakip ceza sahasında oluşan gollük pozisyonları değerlendirilmeyince, oyundan düşüş başlıyor..

İYİ BİR KADRO İÇİNDE LİDER OLUR…

Gerçekleri sıkılmadan anlatılmalı ve tedbirler alınmalıdır… İlk yarının bitimine beş hafta kaldı…

Tarsus İdman yurdu ilk beş hafta içinde ne kadar puan toplar? Özcan Hoca, hesabını yapmış olmalıdır… Ve yarı devrenin bitimi ile iskeletinin aksayan yönleri ara transferde yapılmalıdır.    Savunma, orta alan ve ileri ucu yönlendirecek lider futbolculara ihtiyaç duyuluyor… Özcan Hoca, bu kadroyu ekonomik kıstaslara göre kurabildi. Devre arasında yönetimin ekonomik koşullara göre mutlaka takviye yapılması düşünmelidir..

HAFTANIN SÖZÜ:  BU HAFTA ÜÇ PUAN OLSUN!… BEKLENTİMİZ ÜST SIRAYA YÜKSELMEK İSTEĞİMİZDİR! 

Bu yazı toplam 532 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın diğer makaleleri
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1