:

:

:

TÜRK FUTBOL FEDERASYONUDERHAL İSTİFA ETMELİDİR!

27 Nisan 2018 Cuma 10:08
Mehmet AKTOPRAK

FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ KUPA MAÇINDA MEYDANA GELEN SPOR TERÖRÜ NE ZAMAN SONA ERECEK? SPORU YÖNETENLER CEVAP VEREBİLİR Mİ? FUT-BOL AYAK SPORU OLUNCA(!) KABADAYI OLAN SÜTÜ BOZUK OLAN BU TERÖRİSE LANET OLSUN! GÜNEŞ TÜRK FUTBOLUNA YÖN VEREN DEĞERLİ TEKNİK DİREKTÖRLERİNDE BİTRİDİR…  BAŞINA ATILAN BU CİSİM TÜRK FUTBOLUNA ATILMIŞTIR!!

Son günlerde sporda başlayan terör hareketleri neden önlenemiyor? Demirören federasyonu seçildikten sonra Türkiye Futbol Federasyonu geri vites ile geriye dönüşü var! Her sezon hakem hatalarının sorunu çözecek federasyon kurulları geçmiş sezonlarda yapılan hataları sumen altına almaları sonucunda terör saha içinde ve tribünlerde patlayan isyan hareketlerine dönüştü.. Taraftar veya seyirci oyunu seyretmesi gereken, spor ahlakı içinde izlemesi varken, terör hareketlerine meydan verilmesi gerekir mi?  Tesisler HÜKÜMETİNDİR! Tesisleri yıkma ve paralama gibi yapılan terör hareketin sonucunda tesislerin tekrar onarılması için yapılan harcamalar cebimizden çıkıyor…    

TARAFTARLAR BU KONUDA DİKKATLİ OLMALIDIR…                                                  

Bu konuda spor bakanı hükümete şimdiye kadar hangi “spor yasasını” sundu veya geçirdi… Siyasilerin “spor yasaları” için ne gibi hazırlıkları oldu? Hiçbir dönemde siyasilerin kulüplerin dertlerine ilgileri ne derece oldu?  Bu konuda yapılması düşünülen tüzük değişikliği beklenen ekonomik sıkıntının yönetim tarafından ödenmesi yasalaşmış olacak… Yüzde 60’şı başkan ve yüzde 40’nı yöneticiler ödeyecek. Böylece kulüplerimizin harcamaları kontrol edilmiş ve harcamaların sorumlusu yönetim kurulu olacak… Teknik direktörlük hala taraftarın ve seyircilerin anlamını bilmediği görülüyor.. Çünkü! Türk sporunun gelişmesi için hayatlarını riske atan bu insanların tek nedeni takımlarının başarılı olması ve Milli Takıma güçlü futbolcu gönderme isteğidir. Her sezon stresli bir yaşam içinde yalnızlıkları oynayan ve evinden uzakta çalışma yapar…  Geçen hafta sahamızda oynanan Karacabey Birlik maçında verilen penaltı ve Özcan Hoca’nın tribünlere gönderilmesinin yarattığı stres in tribünlere sıçramaması Tarsus taraftarının iyi niyetiyle sona erdi… Bu olayların üstüne gitmeyen ve çözüm üretmeyen futbol federasyonu sadece sessiz kalıyor! Gözlemci olayı raporu yazdığı gibi ceza verilir…  Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi Türk sporunun onuru ve sevgili taraftarların bu gibi terör olaylarına engel olunmasıdır. Bu iki takımın taraftarlarına mal edilmesinin yanında Fenerbahçe taraf tarı ise; Fenerbahçe kulübü taraftarlarına mal edilmesiyle çözülemez ve çözülmesi mümkün olmalıdır!

Kaos hareketleriyle tribünlerde ve saha içinde yaratılan terör durmayacağı söylentisi var! Bu olaya spor kamuoyunun üzülmemesi mümkün mü?  Kulüplerin bu konuda toplanmaları ve konu için ne yapmaları gerekli olan düşüncelerini açıklamalıdır..          

GÜNÜN SÖZÜ: KULÜPLERİN SPOR TERÖRÜNE KARŞI YAPMALARI GEREKLİ ÖNLEMLERİNİ VE DÜŞÜNCELERİNİ AÇIKLAMALARI BEKLENİLİYOR… (Mehmet AKTOPRAK)                                                   

Bu yazı toplam 474 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın diğer makaleleri
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1