:

:

:

TRANSFER DE TÜRK LİRASI KULLANILSIN!

2 Ekim 2018 Salı 09:44
Mehmet AKTOPRAK

SON GÜNLERDE GÜNDEMİ MÜŞKÜL EDEN TL KULLANILMASI KONUSUNDA UYANIŞ OLUŞMAYA BAŞLADI…

Bu konuda cumhurbaşkanlığın kararnamesinde Türk lirasının kullanılması isteniliyor… Bu konuda Türk futbolunun kurtuluşu olarak kulüplerimizin  ortak paydada Türk lirası ile yabancı teknik adam ve futbolcu alımına Türk lirasına dönüş bekleniliyor.. Kulüpler Birliği, dün İstanbul’da bir araya geldi ve bu konuda geniş bir gündem ile konuşulduğu toplandığı Başkan Orman’ın yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre yurtta kulüplerinde oynayan yabancı futbolcu ve Teknik adamların mukavelesinin Türk lirasına göre yapılmasını isteyen kararnamenin uygulanması gerekliliği üzerinde konuşulduğunu ve kulüplerinde birlik içinde olmalarını ve sözleşmelerin TL üzerinden ödenmesi düşünülüyor.” Dedi..

ŞİMDİYE KADAR NEDEN ANLAŞMALAR YAPILMADI?

Bu konuda kulüpler mi, Tff mi suçlu? Kulüplerin bu konuda yapmaları gereken Kulüpler Birliğini kurmaları uzun bir dönem aldı… Avrupa Futbol kulüplerin Birliği uzun dönemlerden beri çalışan bir birliğin temelleri atılmış ve kulüplerin birliği sağlanmış oldu. Biz hala vitrin görünümünü düzenlemekle müşkül olan yönetimler var… Anlaşmaların Tl üzerinden yapılması sayesinde Türk TL’nin itibarı artar. 18 Eylül 2018’de çıkarılan bu kararnameye göre alışlar Türk TL ile yapılması isteği geç kalmış bir karar…

AVRUPA’DA ADALET VAR MI? 2024

Yılında yapılacak olan Dünya kupası Almanya’ya verildi… Bu kadarda, olmaz dedirten veya isyan ettiren bir karar! Doğumsuz bir Almanya 1974-2006’da Dünya kupası ile 1988’de Avrupa Futbol Şampiyonluğuna ev sahibiydi…  Türkiye ‘ye karşı bir Avrupa bloğu her platformda oyları ile düşmanlığını tescil ediyor… UEFA icra kurulu 12-4 oy ile Almanya sunuldu. İlginç olanı Türkiye Hükümeti garanti vermesine rağmen Dünya 2024 yılında yapılacak Dünya Kupasına beş kere katıldı ve hiç birinde almaya başaramadı..

GÜNÜN SÖZÜ: SİYASET İÇİNDE DOST OLAMAZSAN, AVRUPA ‘YA GELİNCE(!)  OYLARI İLE YIKMAYI BİLİRLER!!! (Mehmet AKTOPRAK)

Bu yazı toplam 423 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın diğer makaleleri
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1