:

:

:

TARSUS İDMAN YURDU İKİNCİ YARI “FAİR-PLAY” RUHU İLE BAŞLAMALI…

8 Ocak 2019 Salı 11:20
Mehmet AKTOPRAK

2 OCAK 2019’DA İKİNCİ YARI ÇALIŞMASI BAŞLADI…                                                                                 

TARSUS 26 PUANLA 6.SIRADA BİTİRDİ…  

LİG’İN İKİNCİ YARISINDA İLK MAÇINI DIŞ SAHADA BUGSAŞ İLE OYNAYACAK… 

İKİNCİ YARI İÇ SAHADA TOKAT SPOR İLE OYNAYACAK…

Tarsus İdman Yurdu, ikinci yarı kadrosuna takviye edecek, ekonomik sorunu olması nedeniyle; elde kadro ile mücadelesini sürdürecek… Transfer ayında ekonomik sıkıntısını çözemeyen Tarsus, grubunda mücadele eden kulüplerin ödedikleri transfer ödemelerine göre, daha az ödeme yaparak lig’e başladı… Grupta Tuzla spor, Menemen Bld spor, Karagümrük spor, Manisa BŞB ve Şanlıurfa spor kadrolarına yapılan ödemelerde ikinci yarı kadrolarında ekonomik sıkıntı yaşamaları halinde sıralamada düşüşler başlar. Tuzla spor, grubun 37 puanla lider… Ekonomik sıkıntısı yok… Orta alan için gereken dönüşümlü oynayacak çabuk - hareketli ve pas yüzdesi yüksek olan iki oyuncu… Menemen Bld spor, 35 puanla ikinci durumda… Geçen sezon iyi bir kadro oluşturdu… Bu sezon kadrosunu yeniden takviye etti ve iki yenilgisi var. Savunma etkili değil! Savunma takviye edilmeli… Karagümrük, Manisa BŞB ve Şanlıurfa spor üç takımın puan farkı fazla değil! İkinci yarı mücadelesinin ilk hafta sonunda yenilgi-yengi-beraberlik halinde; beş hafta sonunda çıkışlar- inişlerin olması mümkün…  Tarsus İdman Yurdu, ilk beş haftanın mücadelesinde; üç maç dış, 2 maç iç maç, sonucunda 9 veya 11 puan alması halinde üst sıra mücadelesinde avantaj sağlar. Tarsus idman yurdu’ndan beklenen ilk beş maçta ortaya koyacağı “Fair- Play” ruhu sayesinde ortaya koyacağı başarılı fizik gücü ile mücadele etmesi halinde puan-puanları haneye yazabilir!                                                                                                                      

TARSUS İDMAN YURDU İKİNCİ YARI DAHA DİKKATLİ OLMALIDIR!                                                                         

Tarsus’un 17 haftalık mücadelesinde puan toplaması için gerekli mücadele seviyesinin en üst seviyede olması sağlamalı… Bu çalışmaların aktif olmasını sağlaması içinde bir program ile hazırlanacak Tarsus, çalışmasının semeresini alacaktır. 

Lig’in üst sırası ile play-off mücadelesinde başarılı olmasını sağlayacak olan; yönetim-teknik-futbolcu-Tarsus’un bütünleşmesini sağlayalım!  Tarsus İdman Yurdu, 3.lig’de yakaladığı başarılı çıkışına 2.lig’de başarması hiçte zor değil… Lig’de mücadele eden kulüplerin her sezon geride bıraktıkları borç sayesinde “sportif” mücadelede yorulan yönetim ve teknik kadro değişimi yaşanır. Tarsuslu takımlarına gereken sevgiyi gösterir… Bu sevgi o kadar, büyük ki; bu sevgi seli başarının ilk temeli ve spor yaşamıdır!                                                                                                                          

GÜNÜN SÖZÜ: TARSUS İDMAN YURDU BİR EKOLDÜR! BU EKOLÜ YAŞATAN TARSUS’TUR! HATIRLAMAK VE HATIRLATMAK ADINA!!!  (Mehmet AKTOPRAK)

Bu yazı toplam 458 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın diğer makaleleri
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2