:

:

:

TARSUS İDMAN YURDU 24 HAFTALIK MAÇLARIN TEKNİK SONUÇLARI

27 Şubat 2018 Salı 10:47
Mehmet AKTOPRAK

TEKNİK VERİLERİN SONUCUNDA TARSUS İDMAN YURDU TEKNİK SONUÇLARI İLE ANALİZİ...                                                                                                                                                      İLGİNÇ SONUÇLARI ÖĞRENECEĞİZ!!!                                                                                               

TARSUS İDMAN YURDU İLK YARI BAŞARILIYMIYDI?                                                                                   

İKİNCİ YARI MI BAŞARILIYDI?                                                                                                                     ANALİZİ OKUYUN! SİZLER KARAR VERİN!!!!

Tarsus İdman Yurdu içeride ve dışarıda 24 hafta oynadığı maçların teknik sonuçlarına bakılım: 

Bu analiz sonucunda Tarsus İdman Yurdunun başarı hanesi nereye sahiplenecek...                                                          Sezonun ilk yarısında oynadığı 11 maçta, 9 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi, attığı 21, yediği 8, Av +13, 28 puan kazandı...  İleri uç olarak atılan gol 21... Savunma hattı 8 gol yemiş... Bu durumda savunma+ orta alan + ileri uç görevini yapmış... Puan kaybı 4...                                                                                                     Dışarıda oynadığı 13 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik, 2 yenilgi, attığı 23, yediği 12, Av+ 11, 24 puan kazandı... Bu verilere göre, atılan gol 2, yediği 15 gol... Bu durumda ilk yarının daha başarılı olduğu söylenebilir... İlk yarı 11 maç 28 puan ve ikinci yarı 24 puan kazanıldı..                                                                                                                                    

NEDEN KADRO DEĞİŞTİRİLDİ...                                                                                                                                            

Bu değişin yönetimin mi?  Özcan hocanın mı? Takımın yetkili olanların kararlarına tartışmaktan ziyade fikir jimnastiği yapalım... İlk devre oynanan futbol adına ne yapıldığı sorulursa(!) Futbol maçları oyun süresinde tempolu oyun içinde görülmelerini sağlayacak olan oyun düzeni oturmuş ve uzun yıllar bir arada oynanan takımların kadrosu bu sisteme uyum sağlar... Bu sistemi geliştirmek için bölgenin çocuklarında alt ve üst yapıyı oluşturulması halinde; uzun vadeli birlikte çalışmış bir kadronun oluşturulması düşünülmelidir. Güven duyulan bölgeyi iyi bilen genç oyuncularla çalışacak ve kurulması içinde aynı bölgenin çalıştırıcıları teknik kadro içinde çalışmaları sağlanmalıdır!                                  

Ara transferde değişikliğe neden ön görüldü? Bu futbolcuların ilk yarıda verileri takip edilmiş, yeterli olmayacağı düşünülmüş olabilir? Kadroya daha aktif hareket getirecek hale getirmesi düşüncesi olabilir? Ekonomik sorunlar olabilir? Verimsiz olabilir? Kadro içinde düşünce ve fikir anlayışının teknik olarak sahaya yayılmamasının sağlanmadığı düşünülebilir! Bir çok nokta üzerinde durulmalı ve alıştırılmalıdır..                                                                                                                                                                          

BU AŞAMADA TARTIŞMALARLA KONUYU UZATMAYALIM!                                                                                               

Tarsuslu! Şimdilik takımlarına destek vermeleri düşünülmelidir! Tarsus idman yurdu bu hafta içeride Payas spor ile oynayacak... Payas spor her hafta yükselişte olduğu unutulmamalıdır! Bu maçın iç sahada oynaması Tarsus için tehlikeli olabilir!! Payas spor her hafta topladığı puanlarla yükselişe geçti... İlerleyen haftalarda maçların puan mücadelesinde çetin mücadele izlenecek!                                         

Tarsus İdman Yurdu, ilerleyen haftalarda içerde ve dışarıda oynayacak maçlara bakalım:  26. Hafta dış sahada Çorum Bld-Tarsus İdman Yurdu maçı play-off sıralamasını tespit edecek olmasıdır...                          

Tarsus İdman Yurdu, ilk sıraya yerleşmesi halinde alt sıradaki maç sonuçları yerini garantiye almaya yakın. 27 hafta iç sahada Tarsus- Elaziz Bld spor maçı oynanacak... “23 ve 24. Hafta Tarsus İdman Yurdu dış sahada oynadı” Bu avantajı Tarsus İdman Yurdu bu iki maçtan altı veya 4 puan çıkarması halinde, önü açılmış ve play-off sıralamasında ciddi bir yol alacaktır..                                                                

GÜNÜN SÖZÜ: TARSUS, TAKIMLARINA DESTEK OLMALARI SAYESİNDE ÜST LİGE ÇIKMASI MÜMKÜN GÖRÜLÜYOR!!! (Mehmet AKTOPRAK)  

Bu yazı toplam 444 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın diğer makaleleri
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1